Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
03 mrt. 2023

Een nieuwe locatie voor MAFO Cleaning Equipment

Vanaf 1 januari 2024 zal Mafo Industrial Washing B.V. zijn intrek nemen in het nieuw te ontwikkelen bedrijfspand aan de Rientjesoven in Borne.
Lees meer
17 feb. 2023

Timo Berghuis is Meester Register - Taxateur

Timo Berghuis is benoemd tot Meester Register-Taxateur voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateur (NRVT).
Lees meer
13 feb. 2023

Belastingheffing op privé-beleggingsvastgoed fors omhoog!

Jongbloed Fiscaal Juristen en Boers Real Estate B.V. zetten in één artikel de geschiedenis, toekomstplannen en een rekenvoorbeeld voor u uiteen.
Lees meer
24 jan. 2023

Transactie nieuws

Het object aan de Wegtersweg in Hengelo heeft een nieuwe eigenaar!
Lees meer
20 jan. 2023

Joris heeft zijn aantekening Grootzakelijk Vastgoed (GZV) behaald!

Joris Enzerink heeft het assessment Grootzakelijk Vastgoed met goed gevolg afgelegd en is daarmee bevoegd om grootzakelijke taxaties uit te voeren.
Lees meer
17 jan. 2023

Transactie nieuws

Namens onze opdrachtgever hebben wij 5.500 m² bedrijfsruimte in Zutphen verhuurd aan Schotpoort Logistics. Schotpoort Logistics biedt oplossingen op maat voor complete logistieke processen en houdt zich met haar 400 eigen trailers dagelijks bezig met wegtransport, warehousing en supply chain optimalisatie. Vanuit hun nieuwe vestiging in Zutphen verzorgen zij deze activiteiten voor diverse klanten. Wij danken Schotpoort Logistics voor de prettige samenwerking en wensen hen heel veel werkplezier op hun nieuwe locatie! Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand? Dan helpen wij u hier graag bij. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte bedrijfsruimte.
Lees meer
20 dec. 2022

Boers Real Estate in Twente Visie: "Vastgoed met visie"

Boers is een gevestigde naam in de bedrijfsmakelaardij. Na jarenlang te hebben samengewerkt in de regio, is Henri Boers alleen verder gegaan onder eigen naam: Boers Real Estate. Met kantoren in Deventer en Enschede, bedient een team van enthousiaste, ambitieuze en vakkundige medewerkers de (groot) zakelijke vastgoedmarkt in de hele regio Oost. Lees hier het hele interview!
Lees meer
16 dec. 2022

Het taxatieproces binnen Taxaties & Consultancy

Taxatierapporten zijn benodigd voor uiteenlopende doeleinden. Wat het doel ook is, snelheid en deskundigheid zijn van groot belang. Bij Boers Taxaties & Consultancy, de taxatie-afdeling van Boers Real Estate, hebben wij onze processen zo ingericht dat wij onze opdrachtgevers veelal binnen 5 werkdagen kunnen voorzien van een taxatierapport.
Lees meer
02 dec. 2022

Transactie nieuws

Transactie nieuws! Namens onze opdrachtgever, een particuliere belegger, hebben wij dit moderne showroompand op zichtlocatie in Oldenzaal binnen één maand verkocht.
Lees meer
11 nov. 2022

Transactie nieuws

Namens een particuliere belegger hebben wij dit toonaangevende pand in het centrum van Enschede aangekocht.
Lees meer
04 nov. 2022

Herbouwwaardetaxatie voor verzekeringsdoeleinden

Marktwaardetaxaties zijn een bekend gegeven. Maar wist u dat u naast een marktwaardetaxatie ook een herbouwwaardetaxatie kunt aanvragen? Wanneer u deze taxaties laat uitvoeren door één en dezelfde taxateur, scheelt dit in de kosten en tijd.
Lees meer
26 okt. 2022

De laatste kwartaalcijfers van NVM Business

“Laat de overheid met realisme, focus, capaciteit, middelen en snelheid de voorwaarden creëren voor een goede balans tussen verduurzaming en economische ontwikkeling.” Lees het onderzoek van NVM Business.
Lees meer
31 aug. 2022

Vooruitzicht kantorenmarkt 2022

Wij verwachten dat op dat moment steeds duidelijker zichtbaar gaat worden dat mensen meer op kantoor zullen werken.
Lees meer
01 jul. 2022

Aanbod 40% gedaald, Huurprijs 10% gestegen

In Overijssel is het aanbod het afgelopen jaar met 40% gedaald en de huurprijs met 10% gestegen.
Lees meer
03 jun. 2022

Stijgende prijzen, maak liquiditeit beschikbaar!

U bent ondernemer en wilt graag kapitaal vrij maken. Heeft u wel eens nagedacht om uw pand te verkopen en terug te huren?
Lees meer
13 mei 2022

Verzekeringstaxaties

Marktwaardetaxaties zijn een bekend gegeven. Maar wist u dat u naast zo’n taxatie ook een herbouwwaardetaxatie kunt aanvragen?
Lees meer
03 mei 2022

Nieuwe collega!

Maak kennis met... Chiem Regterschot
Lees meer
08 apr. 2022

Transactie nieuws

Dit kantoorpand op een unieke zichtlocatie, gelegen aan de Gerard Hollinkstraat 5 te Oldenzaal, heeft Boers Real Estate begin dit jaar mogen aankopen voor een particuliere belegger.
Lees meer
18 mrt. 2022

Schattingsonzekerheid bij taxeren

Het uitvoeren van een taxatie-opdracht vereist veel zorgvuldigheid. Je moet als taxateur op de hoogte zijn van recente en relevante wet- en regelgeving én lokale marktkennis hebben om tot een juist waardeoordeel te komen.
Lees meer
04 mrt. 2022

AT Capital en EMRO Real Estate verwerven kantoorgebouw op Kennispark Twente

ATC en Emro RE hebben het object aan het Pantheon 4-8b op Kennispark Twente verworven. Boers Real Estate trad op namens de verkoper.
Lees meer
18 feb. 2022

Nieuwe website!

Vanaf heden is ons aanbod ook op onze website te zien!
Lees meer
02 feb. 2022

Boers Real Estate ook fysiek weer terug in Twente!

Naast de huidige vestiging in Deventer openen wij binnenkort ook in Enschede een vestiging om zodoende onze klanten in de Regio Twente nog beter te bedienen.
Lees meer
21 jan. 2022

Transactie nieuws

Het geheel verhuurde winkelobject aan de Heurne 4B te Enschede is verkocht. Onze afdeling vastgoedbeleggingen helpt u graag verder mocht u ook naar een succesvolle transactie willen toewerken!
Lees meer
14 jan. 2022

HUUR AANBOD

Voor ons pand aan de Maagdenburgstraat 22 te Deventer zoeken wij een medehuurder!
Lees meer
07 jan. 2022

Boers Real Estate RICS regulated firm!

Boers Real Estate is gekwalificeerd als RICS regulated firm.
Lees meer