Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.

Binnen het software programma BLOXS beheren wij het vastgoed van onze relaties: alle processen voor het managen van vastgoedportefeuilles in één systeem! Eigenaren hebben 24/7 volledige inzage via het online portaal met toegang tot alle objecten, meldingen, contracten en rapportages. Met deze krachtige tool beheren wij al uw vastgoedbeleggingen, dit bespaart u tijd en u heeft altijd een actueel overzicht van uw vastgoedbezit!

Benieuwd naar ons advies op uw vastgoed en hoe BLOXS u de juiste inzichten kan bieden? Wij helpen u graag verder om uw visie te vertalen naar een transparantie strategie.

Laatste berichten

25 jan. 2024

Aanbod kantoor- en bedrijfsruimte neemt na lange periode weer toe

De onzekere economische omstandigheden hebben het afgelopen jaar een grote impact op de commerciële vastgoedmarkt gehad.
Lees meer
21 dec. 2023

Kom bij ons afstuderen!

Zit jij in de laatste fase van je (vastgoed)studie en ben je nog op zoek naar een afstudeerplek?
Lees meer
19 dec. 2023

Opname winkelvastgoed 8% lager in eerste drie kwartalen 2023

Uit onderzoek van NVM Business uit de eerste drie kwartalen van 2023 zijn dit de belangrijkste conclusies...
Lees meer