Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.

Binnen het software programma BLOXS beheren wij het vastgoed van onze relaties: alle processen voor het managen van vastgoedportefeuilles in één systeem! Eigenaren hebben 24/7 volledige inzage via het online portaal met toegang tot alle objecten, meldingen, contracten en rapportages. Met deze krachtige tool beheren wij al uw vastgoedbeleggingen, dit bespaart u tijd en u heeft altijd een actueel overzicht van uw vastgoedbezit!

Benieuwd naar ons advies op uw vastgoed en hoe BLOXS u de juiste inzichten kan bieden? Wij helpen u graag verder om uw visie te vertalen naar een transparantie strategie.

Laatste berichten

26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer
19 apr. 2024

Deal News

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.
Lees meer
12 apr. 2024

Meet the team: Wouter Bolhaar

Per april is Wouter Bolhaar werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling Taxaties & Consultancy.
Lees meer