Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.

Binnen het software programma BLOXS beheren wij het vastgoed van onze relaties: alle processen voor het managen van vastgoedportefeuilles in één systeem! Eigenaren hebben 24/7 volledige inzage via het online portaal met toegang tot alle objecten, meldingen, contracten en rapportages. Met deze krachtige tool beheren wij al uw vastgoedbeleggingen, dit bespaart u tijd en u heeft altijd een actueel overzicht van uw vastgoedbezit!

Benieuwd naar ons advies op uw vastgoed en hoe BLOXS u de juiste inzichten kan bieden? Wij helpen u graag verder om uw visie te vertalen naar een transparantie strategie.

Laatste berichten

21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer
07 sep. 2023

Gebouwlabels nader toegelicht

Duurzaamheid van gebouwen is een containerbegrip voor een groot aantal eigenschappen zoals isolatiewaarde, energieverbruik, warmte-opwekking, luchtbehandeling, en niet te vergeten is de manier waarop een gebruiker omgaat met een gebouw.
Lees meer
06 jul. 2023

Inflatie als wind in de zeilen

Inflatie, een onwenselijk en niet beïnvloedbaar verschijnsel. Desalniettemin kan hier toch op worden ingespeeld. Sterker nog, inflatie is voor de vastgoedbelegger ook een kans!
Lees meer