Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mijn naam is Chiem Regterschot en op dit moment ben ik vierdejaars student ‘Vastgoed en Makelaardij’.

Vanaf eind april mag ik starten met afstuderen binnen Boers Real Estate. Joris Enzerink zal mij begeleiden tijdens mijn onderzoek naar ‘Big data in het taxatieproces van bedrijfsmatig vastgoed’. Door hier onderzoek naar te verrichten hoop ik inzicht te kunnen geven in de mogelijkheden om middels big data het taxatieproces te optimaliseren.

Ik houd mij bezig met zowel commercieel als residentieel vastgoed gericht op het oosten van Nederland. Hierdoor wordt mijn beeld op de actuele vastgoedmarkt elke dag beter. Op het gebied van vastgoedtaxaties zijn veel aantekening te behalen die leiden tot telkens nieuwe uitdagingen. Tot op heden heb ik veel energie en werkplezier gehaald uit de variërende werkzaamheden. Tijdens mijn (afstudeer)stage hoop ik zo veel mogelijk ervaring op te doen zodat ik in de toekomst deze uitdagingen aan kan gaan.

Bent of kent u iemand die veel ervaring heeft met big data? Dan kom ik graag verder met u in contact!

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Laatste berichten

03 jun. 2022

Stijgende prijzen, maak liquiditeit beschikbaar!

U bent ondernemer en wilt graag kapitaal vrij maken. Heeft u wel eens nagedacht om uw pand te verkopen en terug te huren?
Lees meer
13 mei 2022

Verzekeringstaxaties

Marktwaardetaxaties zijn een bekend gegeven. Maar wist u dat u naast zo’n taxatie ook een herbouwwaardetaxatie kunt aanvragen?
Lees meer
03 mei 2022

Nieuwe collega!

Maak kennis met... Chiem Regterschot
Lees meer