Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mijn naam is Chiem Regterschot en op dit moment ben ik vierdejaars student ‘Vastgoed en Makelaardij’.

Vanaf eind april mag ik starten met afstuderen binnen Boers Real Estate. Joris Enzerink zal mij begeleiden tijdens mijn onderzoek naar ‘Big data in het taxatieproces van bedrijfsmatig vastgoed’. Door hier onderzoek naar te verrichten hoop ik inzicht te kunnen geven in de mogelijkheden om middels big data het taxatieproces te optimaliseren.

Ik houd mij bezig met zowel commercieel als residentieel vastgoed gericht op het oosten van Nederland. Hierdoor wordt mijn beeld op de actuele vastgoedmarkt elke dag beter. Op het gebied van vastgoedtaxaties zijn veel aantekening te behalen die leiden tot telkens nieuwe uitdagingen. Tot op heden heb ik veel energie en werkplezier gehaald uit de variërende werkzaamheden. Tijdens mijn (afstudeer)stage hoop ik zo veel mogelijk ervaring op te doen zodat ik in de toekomst deze uitdagingen aan kan gaan.

Bent of kent u iemand die veel ervaring heeft met big data? Dan kom ik graag verder met u in contact!

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Laatste berichten

03 jul. 2024

Ondanks toename aanbod nog steeds krapte op de bedrijfsruimtemarkt in Overijssel

Overijssel presteerde met een opname van 424.100 m² in 2023 ongeveer op hetzelfde niveau als het jaar ervoor. In het eerste kwartaal van 2024 is echter een sterke daling zichtbaar, voornamelijk door het uitblijven van transacties groter dan 5.000 m².
Lees meer
27 jun. 2024

M7 Verkoopt Kantoorgebouw in Enschede aan Pure Stenen van Groeneraedt

Enschede - 26-06-2024 - M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Capitool 15 in Enschede verkocht aan duurzaam vastgoedinvesteerder Pure Stenen van Groenraedt uit Enschede.
Lees meer
26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer