Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mijn naam is Chiem Regterschot en op dit moment ben ik vierdejaars student ‘Vastgoed en Makelaardij’.

Vanaf eind april mag ik starten met afstuderen binnen Boers Real Estate. Joris Enzerink zal mij begeleiden tijdens mijn onderzoek naar ‘Big data in het taxatieproces van bedrijfsmatig vastgoed’. Door hier onderzoek naar te verrichten hoop ik inzicht te kunnen geven in de mogelijkheden om middels big data het taxatieproces te optimaliseren.

Ik houd mij bezig met zowel commercieel als residentieel vastgoed gericht op het oosten van Nederland. Hierdoor wordt mijn beeld op de actuele vastgoedmarkt elke dag beter. Op het gebied van vastgoedtaxaties zijn veel aantekening te behalen die leiden tot telkens nieuwe uitdagingen. Tot op heden heb ik veel energie en werkplezier gehaald uit de variërende werkzaamheden. Tijdens mijn (afstudeer)stage hoop ik zo veel mogelijk ervaring op te doen zodat ik in de toekomst deze uitdagingen aan kan gaan.

Bent of kent u iemand die veel ervaring heeft met big data? Dan kom ik graag verder met u in contact!

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer