Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

2023 was ten opzichte van 2022 een lastig jaar op de woningbeleggingsmarkt. De stijgende rente en de onzekerheden voor wat betreft fiscale regelgeving en huurprijsregulatie zorgde voor aanzienlijke daling in de transacties van 2023 ten opzichte van 2022. Volgens onderzoek van Capital Value daalde het transactievolume in deze sector met 51% naar circa 3,8 miljard euro.

De afgelopen maanden merken wij toenemende interesse in beleggingspanden. Dit heeft geresulteerd in een aantal mooie transacties op de woonbeleggingsmarkten. De bruto aanvangsrendementen lagen hier tussen de 5,8% en 8% k.k.

Victor Huiskamp, Vastgoedadviseur bij Boers Real Estate geeft zijn mening:

“De afgelopen maanden merken wij meer interesse in woningbeleggingen. De verkoopwaardes lijken uitgebodemd. De aanhoudende druk op de woonmarkt maakt investeren in vastgoed daarom nú interessant!”

Laatste berichten

26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer
19 apr. 2024

Deal News

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.
Lees meer
12 apr. 2024

Meet the team: Wouter Bolhaar

Per april is Wouter Bolhaar werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling Taxaties & Consultancy.
Lees meer