Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Boers is een gevestigde naam in de bedrijfsmakelaardij. Na jarenlang te hebben samengewerkt in de regio, is Henri Boers alleen verder gegaan onder eigen naam: Boers Real Estate. Met kantoren in Deventer en Enschede, bedient een team van enthousiaste, ambitieuze en vakkundige medewerkers de (groot) zakelijke vastgoedmarkt in de hele regio Oost.

Vanuit Handelspark De Weteringen in Deventer langs de A1 en vanuit het kenmerkende kantoorgebouw aan de Twekkeler Es in Enschede, houden de specialisten van Boers Real Estate zich bezig met alle takken van sport die de wereld van commercieel onroerend goed kent. Beide vestigingen stralen precies de kwaliteit uit waar het bedrijf voor staat: in Deventer is het hele pand gerestyled en voorzien van geheel nieuwe werkplekken, in Enschede wordt binnenkort een LED-scherm geleverd. In combinatie met het lichtplan hoopt Henri een mooie entree te creëren voor de beste kantorenlocatie van Oost Nederland: het Kennispark. Vanuit deze prachtlocaties, is het team dagelijks bezig met adviezen in de zakelijke vastgoedmarkt.

Taxaties

De taxatie-afdeling is in korte tijd gegroeid naar vier mensen. Onder leiding van Joris Enzerink verzorgen zij taxaties in Oost Nederland voor alle Nederlandse banken en ook voor Duitse vastgoedfinanciers net over de grens. “Er vindt een ontwikkeling plaats van de rol van taxateur naar adviseur. Daarbij rekenen wij steeds vaker de waarde van verduurzaming en vernieuwing van bestaand vastgoed door en geven we inzicht in de keuzes die gemaakt kunnen worden.” In zijn werkveld, taxaties, heeft Boers Real Estate een andere werkwijze dan gebruikelijk in de markt. “We werken snel, maar zonder in te leveren op kwaliteit”, geeft hij aan. “Ons proces is grotendeels geautomatiseerd omdat wij begrijpen dat tijdig inzicht krijgen in de waarde van een object noodzakelijk is om vervolgstappen te kunnen nemen. Maar de persoonlijke relatie blijft. Sterker nog, daar investeren we in.” Als enige kantoor in Oost Nederland beschikt Boers Real Estate over meerdere Grootzakelijk Vastgoed taxateurs en biedt het taxatie voor de bank aan, maar ook voor verzekeraars.

Bedrijfsmakelaars

Begin van dit jaar heeft Boers Real Estate een start gemaakt met bedrijfsmakelaardij. In korte tijd is er een mooie portefeuille opgebouwd van huur- en kooppanden én er is uiteraard al heel wat verkocht en verhuurd. De afdeling bestaat nu uit drie mensen. “We zorgen ervoor dat we proactief werken”, vertelt Henri. “De afgelopen jaren was het door de gunstige markt voor niemand echt moeilijk om een pand te verhuren of te verkopen, maar nu komt het steeds meer aan op een groot netwerk en actief op zoek gaan naar passende kopers of huurders. Door mee te denken met onze klanten en door kennis te hebben van hun bedrijfsfilosofie en strategie, kunnen we hen goed van dienst zijn.

Vastgoedbeleggingen

Voor diverse grote vastgoedpartijen, bemiddelt Boers Real Estate in beleggingen; onlangs nog is bijvoorbeeld het Randstadpand aan het Stationsplein in Enschede aangekocht als belegging. “We kennen de markt in dit deel van Nederland als geen ander”, stelt Henri. “Hierdoor kunnen we maximale resultaten boeken voor onze opdrachtgevers. We ontzorgen beleggers geheel en via onze vastgoedsoftware, kunnen zij realtime hun vastgoedinvesteringen monitoren.”

Kennisniveau

Boers Real Estate groeit al sinds de oprichting en dat is te danken aan het specialisme, maar zeker ook aan het hoge kennisniveau van de medewerkers, de snelheid van handelen en dat iedere klant de aandacht krijgt die hij verdient; ze gaan voor een lange termijnrelatie. “Onze kennis van de (lokale) markt en onze vakkennis zijn misschien wel de reden waarom zoveel mensen voor ons kiezen en dat verklaart waarom we als bedrijf snel groeien”, zegt Henri. ”Daarnaast, en dat is voor vastgoedfinanciers van belang, zijn wij RICS gecertificeerd. Hierdoor zijn kwaliteit en integriteit maar ook markt- en vakkennis gegarandeerd en werken we volgens de internationale standaarden.” En hier moeten de aandacht en de tijd die de medewerkers aan iedere klant besteden nog bij worden opgeteld.”

Advies en rendement

Hoewel de dienstverlening dus wordt uitgebreid, er een nieuwe bedrijfslocatie bij is gekomen en het team bovendien groeit, blijft één ding hetzelfde. Henri: “Wij investeren veel in onze klanten. We luisteren naar hun wensen en stellen een programma van eisen op. Dat in combinatie met onze kennis van het vastgoed in Oost-Nederland, zorgt ervoor dat we onze klanten kunnen helpen aan objecten en adviezen die hén helpen het rendement van hun vastgoed te laten groeien.

*Gepubliceerd door Twente Visie.

Laatste berichten

26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer
19 apr. 2024

Deal News

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.
Lees meer
12 apr. 2024

Meet the team: Wouter Bolhaar

Per april is Wouter Bolhaar werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling Taxaties & Consultancy.
Lees meer