Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een herbouwwaarde kan op verschillende manieren tot stand komen. Een taxatie welke is uitgevoerd conform Art. 7:960 BW biedt optimale zekerheid en dekking bij schade. Deze taxatie maakt deel uit van de verzekeringspolis en wordt bekrachtigd en juridisch verankerd middels een vaststellingsovereenkomst. Dit voorkomt discussies over de werkelijke hoogte van de herbouwwaarde op het moment van de schade.

Een ander groot voordeel is dat het taxatierapport − in tegenstelling tot de open polis (zelf de verzekerde som doorgeven) of waardebepaling (globale inschatting van de herbouwwaarde) − een veel uitgebreidere omschrijving bevat van het getaxeerde object en hoe de waarde tot stand is gekomen.

In de huidige tijd, met alsmaar toenemende bouwkosten en sterk fluctuerende materiaalprijzen, is het belangrijk om goed in de gaten te houden of het verzekerde bedrag van uw opstal voldoende toereikend is.

Wilt u persoonlijk advies hierover of gebruik maken van ervaren taxateurs? Laat het ons weten. Een afspraak is zo gemaakt en weten dat risico’s goed zijn afgedekt, slaapt een stuk rustiger.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

03 jul. 2024

Ondanks toename aanbod nog steeds krapte op de bedrijfsruimtemarkt in Overijssel

Overijssel presteerde met een opname van 424.100 m² in 2023 ongeveer op hetzelfde niveau als het jaar ervoor. In het eerste kwartaal van 2024 is echter een sterke daling zichtbaar, voornamelijk door het uitblijven van transacties groter dan 5.000 m².
Lees meer
27 jun. 2024

M7 Verkoopt Kantoorgebouw in Enschede aan Pure Stenen van Groeneraedt

Enschede - 26-06-2024 - M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Capitool 15 in Enschede verkocht aan duurzaam vastgoedinvesteerder Pure Stenen van Groenraedt uit Enschede.
Lees meer
26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer