Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een herbouwwaarde kan op verschillende manieren tot stand komen. Een taxatie welke is uitgevoerd conform Art. 7:960 BW biedt optimale zekerheid en dekking bij schade. Deze taxatie maakt deel uit van de verzekeringspolis en wordt bekrachtigd en juridisch verankerd middels een vaststellingsovereenkomst. Dit voorkomt discussies over de werkelijke hoogte van de herbouwwaarde op het moment van de schade.

Een ander groot voordeel is dat het taxatierapport − in tegenstelling tot de open polis (zelf de verzekerde som doorgeven) of waardebepaling (globale inschatting van de herbouwwaarde) − een veel uitgebreidere omschrijving bevat van het getaxeerde object en hoe de waarde tot stand is gekomen.

In de huidige tijd, met alsmaar toenemende bouwkosten en sterk fluctuerende materiaalprijzen, is het belangrijk om goed in de gaten te houden of het verzekerde bedrag van uw opstal voldoende toereikend is.

Wilt u persoonlijk advies hierover of gebruik maken van ervaren taxateurs? Laat het ons weten. Een afspraak is zo gemaakt en weten dat risico’s goed zijn afgedekt, slaapt een stuk rustiger.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

28 mrt. 2024

VanWonen Verkoopt 720m² Horecaplint Lange Wemen

Horecaondernemer George ten Brummelhuis gaat investeren in de nieuwe horecawand Lange Wemen.
Lees meer
21 mrt. 2024

Aandeel duurzame kantoren met 17 procentpunt toegenomen

Na twee jaar van stijging is de opname van kantoorruimte in 2023 substantieel gedaald tot 1,23 miljoen m².
Lees meer
15 feb. 2024

Toepassing Dupa 2.0. per 17 februari

De DuPa 2.0 vervangt de huidige duurzaamheidsparagraaf. Dit betekent dat duurzaamheidsprestaties, waaronder ESG en klimaatrisico’s, uitgebreider worden toegelicht en de invloed op de marktwaarde nadrukkelijker naar voren komt.
Lees meer