Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een herbouwwaarde kan op verschillende manieren tot stand komen. Een taxatie welke is uitgevoerd conform Art. 7:960 BW biedt optimale zekerheid en dekking bij schade. Deze taxatie maakt deel uit van de verzekeringspolis en wordt bekrachtigd en juridisch verankerd middels een vaststellingsovereenkomst. Dit voorkomt discussies over de werkelijke hoogte van de herbouwwaarde op het moment van de schade.

Een ander groot voordeel is dat het taxatierapport − in tegenstelling tot de open polis (zelf de verzekerde som doorgeven) of waardebepaling (globale inschatting van de herbouwwaarde) − een veel uitgebreidere omschrijving bevat van het getaxeerde object en hoe de waarde tot stand is gekomen.

In de huidige tijd, met alsmaar toenemende bouwkosten en sterk fluctuerende materiaalprijzen, is het belangrijk om goed in de gaten te houden of het verzekerde bedrag van uw opstal voldoende toereikend is.

Wilt u persoonlijk advies hierover of gebruik maken van ervaren taxateurs? Laat het ons weten. Een afspraak is zo gemaakt en weten dat risico’s goed zijn afgedekt, slaapt een stuk rustiger.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer