Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een herbouwwaarde kan op verschillende manieren tot stand komen. Een taxatie welke is uitgevoerd conform Art. 7:960 BW biedt optimale zekerheid en dekking bij schade. Deze taxatie maakt deel uit van de verzekeringspolis en wordt bekrachtigd en juridisch verankerd middels een vaststellingsovereenkomst. Dit voorkomt discussies over de werkelijke hoogte van de herbouwwaarde op het moment van de schade.

Een ander groot voordeel is dat het taxatierapport − in tegenstelling tot de open polis (zelf de verzekerde som doorgeven) of waardebepaling (globale inschatting van de herbouwwaarde) − een veel uitgebreidere omschrijving bevat van het getaxeerde object en hoe de waarde tot stand is gekomen.

In de huidige tijd, met alsmaar toenemende bouwkosten en sterk fluctuerende materiaalprijzen, is het belangrijk om goed in de gaten te houden of het verzekerde bedrag van uw opstal voldoende toereikend is.

Wilt u persoonlijk advies hierover of gebruik maken van ervaren taxateurs? Laat het ons weten. Een afspraak is zo gemaakt en weten dat risico’s goed zijn afgedekt, slaapt een stuk rustiger.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer
07 sep. 2023

Gebouwlabels nader toegelicht

Duurzaamheid van gebouwen is een containerbegrip voor een groot aantal eigenschappen zoals isolatiewaarde, energieverbruik, warmte-opwekking, luchtbehandeling, en niet te vergeten is de manier waarop een gebruiker omgaat met een gebouw.
Lees meer
06 jul. 2023

Inflatie als wind in de zeilen

Inflatie, een onwenselijk en niet beïnvloedbaar verschijnsel. Desalniettemin kan hier toch op worden ingespeeld. Sterker nog, inflatie is voor de vastgoedbelegger ook een kans!
Lees meer