Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

“Laat de overheid met realisme, focus, capaciteit, middelen en snelheid de voorwaarden creëren voor een goede balans tussen verduurzaming en economische ontwikkeling”

Een duidelijk signaal van NVM Business uit de laatste kwartaalcijfers: Stijgende rentes, stijgende energielasten, hoge inflatie en een stagnerende economie zetten de commerciële vastgoedmarkt in vertraging volgens de nieuwste marktupdate. Een terugval in opname wordt ook veroorzaakt door het beperkte aanbod van bedrijfsgrond, hoge materiaalkosten en een beperkte beschikbaarheid van mogelijkheden van verduurzamen, in verband met capaciteitsproblemen.

Lees hier het hele onderzoek van NVM Business.

Benieuwd naar wat dit betekent voor uw vastgoed(portefeuille)? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer
07 sep. 2023

Gebouwlabels nader toegelicht

Duurzaamheid van gebouwen is een containerbegrip voor een groot aantal eigenschappen zoals isolatiewaarde, energieverbruik, warmte-opwekking, luchtbehandeling, en niet te vergeten is de manier waarop een gebruiker omgaat met een gebouw.
Lees meer
06 jul. 2023

Inflatie als wind in de zeilen

Inflatie, een onwenselijk en niet beïnvloedbaar verschijnsel. Desalniettemin kan hier toch op worden ingespeeld. Sterker nog, inflatie is voor de vastgoedbelegger ook een kans!
Lees meer