Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Donderdag 23 maart was het dan zover: de eerste paal ging in de grond voor het nieuwe object van Tecnotion! Het object wordt gebouwd op het nieuwe Businesspark XL in Almelo en zal in 2024 klaar zijn. Tecnotion verwacht in dit object te groeien van 250 naar 400 medewerkers om zodoende door te groeien als wereldwijde speler op het gebied van technische innovatie.

Businesspark XL is een groot én duurzaam bedrijvenpark langs de A35. Tecnotion houdt zich bezig met productie, automatisering en autorobotica. Eén van de onderdelen is de productie van zogenaamde lineaire motoren die je vaak tegenkomt in productielijnen voor robots, smartphones, tv-schermen en 3D-printers.

Boers Investment Management treedt op namens de eigenaren van deze nieuw te bouwen locatie van Tecnotion.

Lammerink Installatiegroep, pr8 architecten, Linneman Bouw & Advies en Lowik Bouw.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer
07 sep. 2023

Gebouwlabels nader toegelicht

Duurzaamheid van gebouwen is een containerbegrip voor een groot aantal eigenschappen zoals isolatiewaarde, energieverbruik, warmte-opwekking, luchtbehandeling, en niet te vergeten is de manier waarop een gebruiker omgaat met een gebouw.
Lees meer
06 jul. 2023

Inflatie als wind in de zeilen

Inflatie, een onwenselijk en niet beïnvloedbaar verschijnsel. Desalniettemin kan hier toch op worden ingespeeld. Sterker nog, inflatie is voor de vastgoedbelegger ook een kans!
Lees meer