Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Donderdag 23 maart was het dan zover: de eerste paal ging in de grond voor het nieuwe object van Tecnotion! Het object wordt gebouwd op het nieuwe Businesspark XL in Almelo en zal in 2024 klaar zijn. Tecnotion verwacht in dit object te groeien van 250 naar 400 medewerkers om zodoende door te groeien als wereldwijde speler op het gebied van technische innovatie.

Businesspark XL is een groot én duurzaam bedrijvenpark langs de A35. Tecnotion houdt zich bezig met productie, automatisering en autorobotica. Eén van de onderdelen is de productie van zogenaamde lineaire motoren die je vaak tegenkomt in productielijnen voor robots, smartphones, tv-schermen en 3D-printers.

Boers Investment Management treedt op namens de eigenaren van deze nieuw te bouwen locatie van Tecnotion.

Lammerink Installatiegroep, pr8 architecten, Linneman Bouw & Advies en Lowik Bouw.

Contact

Bel of mail ons

Meer weten? Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer