Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tijdens PROVADA sprak Henri Boers namens NVM Business met Roelof Hemmen over de vastgoedwereld van NVM Business.

"We zijn momenteel druk bezig met het verbeteren van ondersteuning voor onze leden op het gebied van ESG. Tegelijkertijd werken we hard aan het verstrekken van data-ondersteuning. Data is van cruciaal belang! We hebben zojuist alle bedrijven aangesloten en proberen de verbinding te leggen tussen onze leden. Zo kunnen wij de beste dataproducten leveren aan onze leden, zodat zij het beste advies kunnen geven."

"Onze grootste uitdaging is het aantonen waarom duurzaamheid en ESG echt de moeite waard zijn voor alle partijen. De afgelopen jaren hebben we gezien dat geld vrij toegankelijk was en dat maakte veel mogelijk. Nu moeten we echter samen weloverwogen beslissingen nemen voor de lange termijn. Dit vormt de basis voor succes." Aldus Henri Boers.

Benieuwd naar wat er verder is besproken? Bekijk hier het gehele interview.

Laatste berichten

26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer
19 apr. 2024

Deal News

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.
Lees meer
12 apr. 2024

Meet the team: Wouter Bolhaar

Per april is Wouter Bolhaar werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling Taxaties & Consultancy.
Lees meer