Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tijdens PROVADA sprak Henri Boers namens NVM Business met Roelof Hemmen over de vastgoedwereld van NVM Business.

"We zijn momenteel druk bezig met het verbeteren van ondersteuning voor onze leden op het gebied van ESG. Tegelijkertijd werken we hard aan het verstrekken van data-ondersteuning. Data is van cruciaal belang! We hebben zojuist alle bedrijven aangesloten en proberen de verbinding te leggen tussen onze leden. Zo kunnen wij de beste dataproducten leveren aan onze leden, zodat zij het beste advies kunnen geven."

"Onze grootste uitdaging is het aantonen waarom duurzaamheid en ESG echt de moeite waard zijn voor alle partijen. De afgelopen jaren hebben we gezien dat geld vrij toegankelijk was en dat maakte veel mogelijk. Nu moeten we echter samen weloverwogen beslissingen nemen voor de lange termijn. Dit vormt de basis voor succes." Aldus Henri Boers.

Benieuwd naar wat er verder is besproken? Bekijk hier het gehele interview.

Laatste berichten

21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer
07 sep. 2023

Gebouwlabels nader toegelicht

Duurzaamheid van gebouwen is een containerbegrip voor een groot aantal eigenschappen zoals isolatiewaarde, energieverbruik, warmte-opwekking, luchtbehandeling, en niet te vergeten is de manier waarop een gebruiker omgaat met een gebouw.
Lees meer
06 jul. 2023

Inflatie als wind in de zeilen

Inflatie, een onwenselijk en niet beïnvloedbaar verschijnsel. Desalniettemin kan hier toch op worden ingespeeld. Sterker nog, inflatie is voor de vastgoedbelegger ook een kans!
Lees meer