Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

ATC en Emro RE hebben voor hun gezamenlijke kantorenportefeuille het kantoorgebouw gelegen aan het Pantheon 4-8b op Kennispark Twente verworven van een particuliere belegger. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 3.905 m² VVO en beschikt over 64 parkeerplaatsen. Het pand is opgeleverd in 2000 en in 2021 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden. In 2022 wordt het bestaande kantoorgebouw gerenoveerd en verduurzaamd. Het energielabel van het object is A++.

Het object is met een resterende termijn van bijna 10 jaar volledig verhuurd aan Xsens Technologies B.V., een spin-off van de Universiteit Twente en een wereldspeler op het gebied van ontwikkeling en productie van bewegingssensoren en ondersteunende software.

Het Kennispark Twente behoort tot de top 3 innovatiecampussen van Nederland, het huisvest meer dan 400 (hightech)bedrijven, kent een groeiende werkgelegenheid en wordt gezien als een broedplaats voor startups. De autobereikbaarheid is uitstekend en het park heeft haar eigen treinstation.

Borda Real Estate, Thoma Post Makelaars en Pact advocaten adviseerden de koper.

Boers Real Estate trad op namens de verkoper.

Wilt u ook een pand aan- of verkopen?

Maak een afspraak

Wilt u advies dat u werkelijk verder brengt; een stap dichterbij uw doel? Bel of mail ons. Dan maken we een afspraak.

Contact

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer