Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Enschede - 26-06-2024 - M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Capitool 15 in Enschede verkocht aan duurzaam vastgoedinvesteerder Pure Stenen van Groenraedt uit Enschede.

Het kantoorgebouw bevindt zich op het kantorenpark 'Kennispark Twente', ten noorden van Enschede, naast het terrein van de Universiteit Twente.Capitool 15 beschikt over 6.656 m² aan kantoorruimte en 174 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het kantoorgebouw is volledig verhuurd en heeft een energielabel B. Pure Stenen is van plan het kantoorgebouw te verduurzamen om zo bij te dragen aan haar duurzame vastgoedportefeuille.".

Het Capitool 15 is het tweede kantoorgebouw dat M7 in Enschede heeft verkocht. De eerdere transactie vond plaats op de Nijverheidsstraat 28-30 in het centrum van Enschede. Voor Pure Stenen is dit, naast haar eigen kantoorgebouw aan de Hengelosestraat 585 in Enschede, het volgende kantoorgebouw in haar vastgoedportefeuille.

M7 werd commercieel bijgestaan door CBRE en Prime Realty Partners en juridisch door Loyens & Loeff. Pure Stenen werd juridisch geadviseerd door Conseiller Law uit Enschede en commercieel door Boers Real Estate.

Laatste berichten

03 jul. 2024

Ondanks toename aanbod nog steeds krapte op de bedrijfsruimtemarkt in Overijssel

Overijssel presteerde met een opname van 424.100 m² in 2023 ongeveer op hetzelfde niveau als het jaar ervoor. In het eerste kwartaal van 2024 is echter een sterke daling zichtbaar, voornamelijk door het uitblijven van transacties groter dan 5.000 m².
Lees meer
27 jun. 2024

M7 Verkoopt Kantoorgebouw in Enschede aan Pure Stenen van Groeneraedt

Enschede - 26-06-2024 - M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Capitool 15 in Enschede verkocht aan duurzaam vastgoedinvesteerder Pure Stenen van Groenraedt uit Enschede.
Lees meer
26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer