Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vanaf 1 januari 2024 zal Mafo Industrial Washing B.V. zijn intrek nemen in het nieuw te ontwikkelen bedrijfspand aan de Rientjesoven in Borne. Het moderne bedrijfspand heeft een oppervlakte van 1.750 m² en is gelegen op een prachtige locatie.

MAFO Cleaning Equipment is een innovatief bedrijf gevestigd in Hengelo, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige reinigingsapparatuur. Het bedrijf heeft een brede productlijn van kleine handbediende apparaten tot grote industriële machines.

Namens onze opdrachtgever, Lady Elliot Property , hebben wij deze transactie begeleid. Het pand is ontworpen door pr8 architecten en wordt gebouwd door BWS Bouw.

Wij wensen MAFO Cleaning Equipment alvast veel succes en werkplezier op hun nieuwe locatie!

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer