Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vanaf 1 januari 2024 zal Mafo Industrial Washing B.V. zijn intrek nemen in het nieuw te ontwikkelen bedrijfspand aan de Rientjesoven in Borne. Het moderne bedrijfspand heeft een oppervlakte van 1.750 m² en is gelegen op een prachtige locatie.

MAFO Cleaning Equipment is een innovatief bedrijf gevestigd in Hengelo, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige reinigingsapparatuur. Het bedrijf heeft een brede productlijn van kleine handbediende apparaten tot grote industriële machines.

Namens onze opdrachtgever, Lady Elliot Property , hebben wij deze transactie begeleid. Het pand is ontworpen door pr8 architecten en wordt gebouwd door BWS Bouw.

Wij wensen MAFO Cleaning Equipment alvast veel succes en werkplezier op hun nieuwe locatie!

Laatste berichten

26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer
19 apr. 2024

Deal News

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.
Lees meer
12 apr. 2024

Meet the team: Wouter Bolhaar

Per april is Wouter Bolhaar werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling Taxaties & Consultancy.
Lees meer