Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het object aan de Wegtersweg in Hengelo heeft een nieuwe eigenaar! We feliciteren Lindehof Dranken met deze stap en wensen hun veel succes en werkplezier in hun nieuwe pand!

Onlangs hebben we een nieuwe eigenaar gevonden voor het object aan de Wegtersweg in Hengelo. Namens een drietal particuliere beleggers heeft Boers Bedrijfsmakelaars de verkooptransactie begeleid. Het object wordt in gebruik genomen door de nieuwe eigenaar Lindehof Dranken.

𝙇𝙞𝙣𝙙𝙚𝙝𝙤𝙛 𝘿𝙧𝙖𝙣𝙠𝙚𝙣
Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Lindehof Dranken. “Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit. Iedere dag opnieuw zetten we ons maximaal in om meer onderscheidend vermogen en extra omzet te realiseren voor zelfstandige slijters en (horeca)ondernemers, vanuit de passie voor eersteklas kwaliteitsproducten en de beste service”, vertelt Lindehof Dranken.

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand? Wij zijn gespecialiseerd in huur, aankoop en verkoop van bedrijfspanden. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte bedrijfsruimte. We helpen u graag verder!

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer