Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het object aan de Wegtersweg in Hengelo heeft een nieuwe eigenaar! We feliciteren Lindehof Dranken met deze stap en wensen hun veel succes en werkplezier in hun nieuwe pand!

Onlangs hebben we een nieuwe eigenaar gevonden voor het object aan de Wegtersweg in Hengelo. Namens een drietal particuliere beleggers heeft Boers Bedrijfsmakelaars de verkooptransactie begeleid. Het object wordt in gebruik genomen door de nieuwe eigenaar Lindehof Dranken.

𝙇𝙞𝙣𝙙𝙚𝙝𝙤𝙛 𝘿𝙧𝙖𝙣𝙠𝙚𝙣
Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Lindehof Dranken. “Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit. Iedere dag opnieuw zetten we ons maximaal in om meer onderscheidend vermogen en extra omzet te realiseren voor zelfstandige slijters en (horeca)ondernemers, vanuit de passie voor eersteklas kwaliteitsproducten en de beste service”, vertelt Lindehof Dranken.

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand? Wij zijn gespecialiseerd in huur, aankoop en verkoop van bedrijfspanden. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte bedrijfsruimte. We helpen u graag verder!

Laatste berichten

07 nov. 2023

Gemeente Emmen koopt 'Kop van Zuid'

De Gemeente Emmen heeft het gezondheidscentrum de “Kop van Zuid” aan de Boermarkeweg 44-46B in Emmen gekocht.
Lees meer
03 okt. 2023

Bedrijfsruimtemarkt 2023

Gebrek aan beschikt aanbod remt dynamiek in bedrijfsruimtemarkt
Lees meer
21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer