Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Aankoop en verkoop van vastgoed

Bij het vinden van het juiste vastgoed draait het om kennis van de regionale markt en de mensen. Wij zijn vaak als (een van de) eerste(n) op de hoogte van panden die in de verkoop komen. En op basis van jarenlange ervaring en knowhow weten wij steeds weer precies dát vastgoedobject voor u op te sporen dat aansluit bij uw wensen, eisen en doelen.

Het vinden van de juiste koper is een kwestie van een gedegen voorbereiding en een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Wij verdiepen ons in alle documentatie, adviseren u over de meest veelbelovende verkoopmethode en brengen u daarna in contact met interessante kandidaat-kopers. Bij elke zet die we doen, houden we uw langetermijnvisie in het oog. Zo brengt elke verkoop u heel bewust een stap dichter bij uw einddoel(en).

Uw voordeel

  • Gespecialiseerde kennis en kunde in de beleggingsmarkt
  • Kwalitatief hoogwaardig netwerk
  • Focus op vastgoedbeleggingen
  • Expertise over waardevermeerdering door assetmanagement

We denken verder dan de vraag, zien de kansen en weten voor u het rendement te vergroten.

Maak kennis

Gun uzelf ook de commerciële denkkracht en de inhoudelijke en lokale knowhow van Boers Real Estate. Bel of mail ons. We komen graag kennismaken.

Henri Boers MSc MRICS REV RT

Eigenaar | Vastgoedadviseur en Register-Taxateur (Grootzakelijk Vastgoed)
Henri@boersrealestate.nl
06-46 05 20 99