Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Marktwaardetaxaties zijn een bekend gegeven. Maar wist u dat u naast een marktwaardetaxatie ook een herbouwwaardetaxatie kunt aanvragen? Wanneer u deze taxaties laat uitvoeren door één en dezelfde taxateur, scheelt dit in de kosten en tijd.

Wilt u meer informatie over een herbouwwaardetaxatie? Klik hier om het artikel van Timo Berghuis te lezen over de verzekeringstaxaties.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact op met ons.

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact met ons op.

Contact

Laatste berichten

26 mei 2023

Uw vastgoedportefeuille in BLOXS

Een overzichtelijke vastgoedportefeuille waarin in één opslag de financiële prestatie te zien is, om precies daar te kunnen bijstellen waar het nodig is.
Lees meer
10 mei 2023

Van taxateur naar adviseur: efficiency-tools

Het taxatievak staat allesbehalve stil. De afgelopen jaren is het vak verder geprofessionaliseerd door onder andere de oprichting van het NRVT en het gebruik van diverse taxatiesoftware, waar voorheen veel eigen formats werden gebruikt. Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat meer uniformiteit zichtbaar is in taxatierapportages waardoor deze zich beter met elkaar laten vergelijken en daardoor zorgen voor meer transparantie in de markt.
Lees meer
21 apr. 2023

Kwartaalcijfers Q1: Mismatch vraag en aanbod

Het opnameniveau van kantoren en bedrijfsruimte is met ruim 25% gedaald ten opzichte van vorig jaar...
Lees meer