Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Namens onze opdrachtgever hebben wij 5.500 m² bedrijfsruimte in Zutphen verhuurd aan Schotpoort Logistics.

Schotpoort Logistics biedt oplossingen op maat voor complete logistieke processen en houdt zich met haar 400 eigen trailers dagelijks bezig met wegtransport, warehousing en supply chain optimalisatie. Vanuit hun nieuwe vestiging in Zutphen verzorgen zij deze activiteiten voor diverse klanten.

Wij danken Schotpoort Logistics voor de prettige samenwerking en wensen hen heel veel werkplezier op hun nieuwe locatie!

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand? Dan helpen wij u hier graag bij. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte bedrijfsruimte.

Laatste berichten

18 okt. 2024

Sentiment onder vastgoedbeleggers keert langzaam terug

Volgens NVM Business keert door de rentedalingen van de ECB het vertrouwen van vastgoedbeleggers langzaam terug. Verwachte economische groei, voorspelbaar beleid en vooruitzichten over rentedalingen geven beleggers rust.
Lees meer
11 okt. 2024

Wij zoeken jou!

Voor onze afdeling Taxaties & Consultancy zijn wij op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed!
Lees meer
26 sep. 2024

Taxatiebijeenkomst: DuPa 2.0

Gisteren hebben Wouter Bolhaar en Chiem Regterschot zich verder laten bijpraten en onderwijzen door Flux, Colliers, Rabobank, NVM Business en Blue Module over het toepassen van de extra DuPa2.0 paragraaf in onze taxatierapporten.
Lees meer