Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Filter op

Selecteer plaats
 • Almelo
 • Borne
 • De lutte
 • Deventer
 • Eibergen
 • Enschede
 • Hengelo
 • Oldenzaal
 • Zutphen
Selecteer type
 • Huur
 • Koop
Selecteer aanbod
 • Kantoorruimte
 • Bedrijfsruimte
 • Belegging
Selecteer metrage
 • 50 m²
 • 100 m²
 • 150 m²
 • 200 m²
 • 250 m²
 • 300 m²
 • 350 m²
 • 400 m²
 • 450 m²
 • 500 m²
 • 600 m²
 • 700 m²
 • 800 m²
 • 900 m²
 • 1.000 m²
 • 1.500 m²
 • 2.000 m²
 • 2.500 m²
 • 3.000 m²
 • 4.000 m²
 • 5.000 m²
 • 6.000 m²
 • 7.000 m²
29 resulaten

Colosseum 40

7521 PT Enschede
€ 2.500 /mnd
210 m² (in units vanaf 210 m²)
Moderne kantoorruimte op zichtlocatie! In het object, gelegen op het Kennispark Twente, is één vleugel van circa 210 m² op de tweede verdieping beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimtes worden sleutelklaar opgeleverd. Het pand beschikt over energielabel A! Graag bespreken wij met u de huurmogelijkheden van dit pand. Locatie: Het object is gelegen op het Kennispark Twente. Op het Kennispark Twente bundelen ondernemers, overheid en kennisinstellingen hun krachten om potentie van het gebied nog beter te kunnen benutten en het Kennispark internationaal nog meer op de kaart te zetten. Kennispark Twente zijn vele 'High-Tech' bedrijven gevestigd. Het park heeft een nauwe verbintenis met de UT-Twente. Bereikbaarheid: Het Kennispark heeft een uitstekende bereikbaarheid per eigen en openbaarvervoer. Het object is op enkele autominuten van de rijkswegen gelegen. Tevens is het strategisch tussen Enschede en Hengelo gelegen. Het Station Enschede Kennispark bevindt zich op loopafstand van het object. Parkeren: Tot het object behoren 20 parkeerplaatsen. Pro rato worden de parkeerplaatsen verdeeld. Metrages en huurprijzen: Tweede verdieping: - circa 210 m² voor € 2.500,- per maand inclusief parkeren. De huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW. Opleverniveau: Het object wordt opgeleverd in huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen: - Systeemplafond met verlichtingsarmaturen; - (aanwezige) Vloerbedekking; - Pantry per verdieping; - Sanitair per verdieping; - Lift. Kadastrale gegevens: Gemeente Lonneker, sectie S, nummer 3482. Zekerheidsstelling: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object op het Kennispark Twente! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Lasondersingel 135

7514 BR Enschede
€ 2.000 /mnd
120 m² (in units vanaf 120 m²)
Kantoorruimte beschikbaar in prachtige stadsvilla! Op een uitstekende locatie aan de Lasondersingel worden 5 kantoorkamers op de eerste en tweede verdieping voor verhuur aangeboden. De kantoorruimtes hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en beschikken over klassieke elementen. Door de ligging heeft het object een goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Tevens wordt de kantoorruimte met gedeelde voorzieningen aangeboden waaronder een vergaderruimte bezoekersparkeerfaciliteiten en sanitaire voorzieningen. Locatie: Het object is gelegen in de wijk Roombeek van Enschede en is nabij het centrum gelegen. De wijk heeft een combinatie van wonen, werken, winkelen en cultuur. Bereikbaarheid: Het object is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met circa 10 autominuten zit u op de rijksweg A35. Het Centraal Station van Enschede is gelegen op 10 minuten per fiets. Parkeren: In de omgeving zijn openbare parkeergelegen beschikbaar. Het huren van één parkeerplek op eigen terrein is in overleg mogelijk. Metrages en huurprijzen: Eerste verdieping: 40 m² v.v.o. Tweede verdieping: 80 m² v.v.o. Het gehuurde wordt aangeboden voor € 2.000,- per maand te vermeerderen met BTW. De beschikbare kantoorruimtes worden uitsluitend tezamen aangeboden. Gebruik van vergaderfaciliteiten, entree, koffievoorzieningen en sanitair zijn inbegrepen! Tevens is er een terras voor algemeen gebruik. Opleverniveau: Het object wordt opgeleverd in huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen: - Entree; - Pantry; - PVC vloerafwerking; - Verlichtingsarmaturen; - Verwarming middels warmtepomp en c.v. als achtervang; - Alarminstallatie; - Sanitaire voorzieningen; - Airco op de tweede verdieping. Kadastrale gegevens: Gemeente Enschede, sectie L, nummer 1589. Zekerheidsstelling: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Twekkeler Es 42

7547 SM Enschede
€ 750 /mnd
70 m²
Karakteristiek object op een absolute toplocatie! Het object is gelegen aan de Auke Vleerstraat met dagelijks duizenden passanten. Het object bestaat uit vier bouwlagen en heeft een totaal oppervlakte van ca. 900 m². Q4 van 2022 krijgt het object een LED scherm! Mogelijkheden voor marketing op het LED scherm zijn bespreekbaar. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Opleverniveau: De kantoorruimtes worden in de huidige staat opgeleverd. Daarbij zijn de volgende voorzieningen aanwezig: - Representatieve entree met baliefunctie; - Systeemplafond met verlichting; - Vloerbedekking; - Heteluchtverwarming; - Gezamenlijke toiletruimtes; - Gezamenlijke pantry; - Parkeergelegenheid. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend te bereiken gezien de bereikbaarheid van eigen en openbaarvervoer. Het object ligt aan de rondweg van Enschede en op 2 kilometer afstand van de A35. Tevens heeft het object een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer. Op minder dan 5 minuten loopafstand bevinden zich twee bushaltes met een directe verbinding naar Centraal Station Enschede. Metrages en huurprijzen: 70 m² v.v.o. voor € 750,-- per maand te vermeerderen met BTW. Bij het gehuurde horen 2 parkeerplaatsen. Waarborgsom: In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke object! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Maagdenburgstraat 22

7421 ZC Deventer
€ 60 /m²
975 m² (in units vanaf 475 m²)
Nieuw te realiseren hal met kantoorruimte! In de directe nabijheid van de A1 kan een bedrijfshal van circa 475 m² gehuurd worden. De bedrijfshal kan in korte tijd gerealiseerd worden. Het is van belang dat een mogelijk geïnteresseerde minimaal 500 m² kantoorruimte ook benodigd is. De hal wordt gerealiseerd aan kantoorgebouw ‘Black Box’ op het handelspark De Weteringen. Op het terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Graag treden wij in overleg met u omtrent de mogelijkheden. Opleverniveau: Is in overleg. Bereikbaarheid: Het gebouw is gelegen op zicht van de A1, bij de afslag Deventer-Oost. De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer, op circa 2 autominuten afstand van de snelweg A1 (Amsterdam – Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Deventer. Het stadscentrum is binnen 10 autominuten te bereiken. Metrages en huurprijzen: Nieuw te realiseren bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 475 m² v.v.o. voor € 60,- per vierkante meter per jaar. Kantoorruimtes beschikbaar van ca. 500 - 1.000 m² v.v.o. voor € 100,- per vierkante meter per jaar. Tot de algemene meters behoren: - Verkeersruimtes; - Sanitaire voorzieningen; - Gezamenlijke vergaderruimtes; - Gezamenlijke pantry. Parkeren: Op eigen terrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen aanwezig. Parkeerplaatsen € 200,- per plek per jaar. Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Omzetbelasting: Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke zichtlocatie! De 4 afbeeldingen schetsen een beeld van hoe het binnen zou kunnen worden ingericht. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Bedrijfsruimte

Demmersweg 21

7556 BN Hengelo
€ 110 /m²
1.568 m² (in units vanaf 356 m²)
Direct aan de entree is er de mogelijkheid om in bedrijfscomplex ‘Levelsplein’ de gehele tweede verdieping te huren! Deze verdieping is circa 580 m² groot en kan conform de wensen van u worden opgeleverd. Op het Levelsplein zijn diverse mogelijkheden voor huurders. Op de begane grond is bijvoorbeeld de Broodbode gevestigd! Er zijn ruime parkeervoorzieningen op het achtergelegen parkeerterrein. Het object aan de Demmersweg 21 te Hengelo bevindt zich aan het Levelsplein. Het Levelsplein bestaat uit 3 moderne kantoorpanden die grenzen aan een gezamenlijk plein. Het Levelsplein biedt huisvesting voor een variatie van grote en kleine bedrijven. Door de centrale ligging in Hengelo en nabij de A1 is het object uitstekend te bereiken met zowel eigenvervoer als openbaar vervoer. Locatie: Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaarvervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 500 meter van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen. Parkeergelegenheid: Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Bestemmingsplan: Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.2 Metrages en huurprijs: De tweede verdieping is beschikbaar en deze is circa 580 m² groot. Wij maken graag geheel vrijblijvend een huuraanbieding. De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; Opleveringsniveau: - Representatieve entree; - Vloerbedekking; - Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen; - Topkoeling; - Databekabeling; - Alarm; - Lift; - CV (gas) installatie met radiatoren; - Pantry; - Toiletgroep; - Glasvezelverbinding. Huurprijs: Huurprijs is op aanvraag en afhankelijk van gewenst opleverniveau en huurtermijn. Zekerheidsstelling: Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg. Graag treden wij in overleg om de diverse mogelijkheden te bespreken. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Hanzeweg 52

7418 AT Deventer
€ 75 /m²
360 m² (in units vanaf 180 m²)
Nette kantoorruimtes met mogelijkheden voor bedrijfsruimte! Op het bedrijventerrein Bergweide 4 bieden wij circa 360 m² nette kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping aan voor de verhuur. Tevens is er een mogelijk voor het huren van circa 650 m²bedrijfsruimte in combinatie met de kantoorruimte. De kantoorruimtes zijn onlangs gerenoveerd en zijn voorzien van nette vloer-, wand- en plafondafwerking. Locatie: Het object is gelegen op het bedrijventerrein Bergweide 4 te Deventer. Bedrijventerrein Bergweide is opgesplitst in 5 delen. Op Bergweide zijn ongeveer 150 grote en kleine (productie)bedrijven gevestigd. Er is een beperkt aantal kantoorpanden. Bereikbaarheid: Het kantoorobject ligt op steenworp afstand van het “Hanzetrace”, de belangrijkste doorgaande weg (N348) en uitvalsweg van en naar de Rijksweg A1 en het centrum van Deventer. Het object is tevens goed te bereiken met openbaar vervoer. Parkeren: Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Metrages en huurprijzen: Begane grond - 180 m² kantoorruimte voor € 75,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Eerste verdieping - 180 m² kantoorruimte voor € 75,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Naast de kantoorruimte is het mogelijk om in de naastgelegen grote (en ca. 9 meter hoge!) bedrijfshal, in overleg met verhuurder opslagruimte bij te huren met een (maximale) oppervlakte tot ca. 650 m². De bedrijfsruimte is voor zien van een monoliet afgewerkte betonvloer, verlichting en is verwarmd. Vrije overspanning: ruim 11 meter en in totaal ca. 58 meter diep (kolomvrij!). Opleverniveau: De kantoorruimtes zijn voorzien van de volgende voorzieningen: - Eigen entree / tochtsluis; - Betonvloer; - Verwarming d.m.v. CV met radiatoren; - Nette vloerafwerking; - Ledverlichting; - Toiletgroep; - Pantry. Servicekosten: De ruimte wordt verwarmd door middel van een gemeenschappelijke verwarming waarvoor naar rato van het aantal m² gehuurde oppervlakte een nader overeen te komen bedrag vastgesteld zal worden. Dit bedrag “servicekosten” kan ook nog worden beïnvloed door andere tussen verhuurder en huurder gemaakte afspraken ten aanzien van de door verhuurder overige te verzorgen leveringen en diensten zoals terreinonderhoud, glasbewassing buitenzijde e.d. Aanvaarding: In overleg. Zekerheidsstelling: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Rientjesoven 0

7621 HG Borne
€ 130.000 /jr
2.375 m²
Nieuw te realiseren bedrijfscomplex op bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp! Het betreft in deze een nieuw te realiseren bedrijfscomplex met milieu categorie 4.1! Door de ligging op het bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp en nabij de A1 en A35 is het object uiterst geschikt voor bedrijven in sectoren distributie, opslag en logistiek. Graag treden wij met u in overleg! Opleverniveau: Het betreft in deze een nieuwbouwobject. Afwerkings-/opleverniveau worden in overleg met huurder afgestemd. Bereikbaarheid: Het object is gelegen op het bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp. Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de rijkswegen A1 en A35. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de A1 en A35. Metrages en huurprijzen: De volgende indicatieve metrages komen uit de eerste ontwerpschetsen. Unit 1: Opslag/ werkplaats: 825 m² Werkplaats/ kantoor: 225 m² Kantoor VD1: 225 m² Unit 2: Opslag/ werkplaats: 200 m² Werkplaats/ kantoor: 225 m² Kantoor VD1: 225 m² Het totale metrage bedraagt dan circa 1.925 m². Huurprijs is afhankelijk van het opleverniveau. Parkeren: Op het perceel is ruimte parkeergelegenheid. Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Omzetbelasting: Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn! De 3d impressies schetsen een beeld van hoe het object mogelijk gerealiseerd zou kunnen worden. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Bedrijfsruimte

Industrieweg 99

7202 CA Zutphen
€ 825.000 k.k
1.122 m²
Beleggingsobject in Zutphen! Voor de verkoop bieden wij dit bedrijfscomplex aan in verhuurde staat. De propositie bestaat uit veertien bedrijfsunits gelegen aan de Industrieweg 99. Het complex is gebouwd in 1948. Het gebouw is gemoderniseerd, gerenoveerd en opgedeeld in bedrijfsruimtes. Het object is ook in combinatie met Industrieweg 99q-x te koop. De Industrieweg 99q-x bestaat uit acht bedrijfsruimtes in verhuurde staat. Locatie: De propositie is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken. Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen. Parkeergelegenheid: Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. Indeling en oppervlakte(en): - Unit A 40 m² - Unit B 18 m² - Unit C 60 m² - Unit D 30 m² - Unit E 30 m² - Unit F 80 m² - Unit G 40 m² - Unit H 50 m² - Unit J 170 m² - Unit K 110 m² - Unit L 110 m² - Unit M 110 m² - Unit N 110 m² - Unit P 170 m² Totaal 1.128 m² De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief. Het geheel is voor circa 90% verhuurd. De totale huuropbrengsten zijn circa € 61.000,- per jaar. De totale markthuurwaarde bedraagt circa € 75.000,- per jaar. Opleveringsniveau: In huidige staat 'as is where is' Vraagprijs: Vraagprijs is op aanvraag. Indicatie van de vraagprijs is een Bruto Aanvangsrendement van 9% k.k. van de markthuurwaarde. Bestemmingsplan: "De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.2'. Kadastrale gegevens: Gemeente: Zutphen Sectie: K Nummers: 820 Grootte: 2210 m² Het perceel wordt bij verkoop gesplitst. Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Kantoorruimte

Industrieweg 99

7202 CA Zutphen
€ 1.200.000 k.k
2.889 m²
Beleggingsobject in Zutphen! Voor de verkoop bieden wij dit bedrijfscomplex aan in verhuurde staat. De propositie bestaat uit negen bedrijfsunits gelegen aan de Industrieweg. Het complex is gebouwd in 1948. Het gebouw is gemoderniseerd, gerenoveerd en opgedeeld in bedrijfsruimtes. Het object is ook in combinatie met Industrieweg 99a-p te koop. De Industrieweg 99a-p bestaat uit veertien bedrijfsruimtes in verhuurde staat. Locatie: De propositie is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken. Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen. Parkeergelegenheid: Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. Indeling en oppervlakte(en): - Unit Q 550 m² - Unit R 190 m² - Unit S 190 m² - Unit T 380 m² - Unit X 215 m² - Unit U 350 m² - Unit V 380 m² - Unit W 275 m² - Unit J 275 m² Totaal 2.889 m² De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief. Alle units zijn kortlopend verhuurd. De totale huuropbrengsten zijn circa € 80.000,- per jaar. De totale markthuurwaarde bedraagt circa € 110.000,- per jaar. Opleveringsniveau: In huidige staat 'as is where is' Vraagprijs: Vraagprijs is op aanvraag. Indicatie is een Bruto Aanvangsrendement van 9% k.k. op de markthuurwaarde. Bestemmingsplan: "De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.2'. Kadastrale gegevens: Gemeente: Zutphen Sectie: K Nummers: 821 Grootte: 3920 m² Het perceel wordt bij verkoop gesplitst. Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Bedrijfsruimte

John Maynard Keynesstraat 351

7559 SV Hengelo
€ 125 /m²
250 m²
Kantoorunit op zichtlocatie van de A1! De beschikbare kantoorunit is gelegen in een bestaand kantoorpand gelegen op het bedrijventerrein “Westermaat Campus” in Hengelo met uitzicht op de A1. Het park heeft een mooie groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver. De kantoorunit kan geheel turnkey en sleutelklaar worden opgeleverd. Locatie: Het object is gelegen op unieke zichtlocatie van de A1 op het bedrijventerrein "Westermaat campus" in Hengelo. Het bedrijventerrein is centraal gelegen en heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf onder andere de A1. De kantoorruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt. Bereikbaarheid: Hengelo heeft een uitstekende bereikbaarheid per auto. Het object is gelegen naast de A1 af-/oprit 'Hengelo' en ligt langs de Rondweg tussen Hengelo en Borne. Parkeren: Bij het kantoorpand is een ruim parkeerterrein, zodat parkeren geen enkel probleem is. Metrages en huurprijzen: Op de derde verdieping is er een kantoorunit van circa 250 m² beschikbaar voor € 125, per m² per jaar. Eventueel meer m² is bespreekbaar. Opleverniveau: Het object wordt opgeleverd in huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen: - Entree; - Verlichtingsarmaturen; - Verwarming middels c.v.; - Alarminstallatie; - Sanitaire voorzieningen; - Glasvezel; - Kabelgoten v.v. data en elektra. Kadastrale gegevens: Gemeente Hengelo Overijssel, sectie U, nummer 3777. Zekerheidsstelling: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object op prachtige A1 zichtlocatie! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Olieslagweg 106

7521 JG Enschede
€ 900.000 k.k
1.700 m²
Bedrijfscomplex met ruime mogelijkheden! Voor de verkoop/verhuur bieden wij dit bedrijfscomplex met bedrijfshal, magazijn, romneyloods, ruime buitenopslag en kantoorruimte aan in Enschede. Het object heeft een goede bereikbaarheid met openbaar en eigen vervoer en heeft ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein en dubbele in/uitrit. Machines in werkplaats inclusief afzuiginstallatie worden ter overname aangeboden. Een bouwvergunning voor extra bedrijfshal is aanwezig. Aan de voorzijde is het eveneens mogelijk om een extra woning te realiseren. Tevens leent het geheel zich uitstekend voor herontwikkeling naar bijvoorbeeld nieuwbouw woningen. Aan de voorzijde zijn er nog twee verhuurde woningen aan de Olieslagweg 108 en 110. Het is bespreekbaar dat deze in combinatie met het gehele bedrijfscomplex mee verkocht worden. Locatie: Het object is gelegen in de wijk Twekkelerveld van Enschede. De wijk grenst aan het populaire Kennispark Twente, Universiteit Twente en het Havengebied te Enschede. Bereikbaarheid: Het object is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevindt zich het NS station Enschede Kennispark en op steenworp afstand de bushalte. Met enkele minuten bent u op de A35. Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Indeling en oppervlakte(en): - Bedrijfsruimte/magazijn 950 m² - Kantoor 250 m² - Romneyloods 150 m² - Overdekte opslag 250 m² Totaal 1.450 m² De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief. De totale oppervlakte van de percelen bedraagt circa 3.297 m² (exclusief de percelen van de woningen aan de Olieslagweg 108 en 110). Opleveringsniveau: Het object wordt in huidige staat opgeleverd met o.a. navolgende voorzieningen: Bedrijfshal: - Werkplaats en opslagruimte; - Tussenvloer; - Betonklinkers; - Heaters/ CV Ketel; - Archiefruimte; - Kantine; - Wasruimte; - Toiletruimte met separaat urinoir. Kantoorruimte: - Airconditioning; - Pantry; - Toiletruimte; - Inbouwarmaturen voorzien van LED verlichting; - 5 kantoren, spreekkamer, kopieerruimte, archief- en kastruimten en hal. Vraagprijs: Vraagprijs is op aanvraag. Oplevering in de huidige staat “as is, where is”. Huurprijs: Het gehuurde wordt aangeboden voor € 70.000,- per jaar te vermeerderen met BTW. BTW vrije verhuur behoort tot de mogelijkheden. Kadastrale gegevens: Gemeente: Enschede Sectie: S Nummers: 1081, 1184 Grootte: totaal 3.297 m² Zekerheidsstelling: Bij koop een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Bij verhuur een waarborgsom ter grootte van 1 bruto kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Bedrijfsruimte

Keulenstraat 11

7418 ET Deventer
€ 75 /m²
2.875 m² (in units vanaf 75 m²)
A1 Zichtlocatie te huur op het grootste bedrijventerrein van Deventer! Het betreft in deze het kantoorobject gelegen aan de Keulenstraat 11A-F te Deventer. Het object is circa 2.875 m² groot en is deels verhuurd. Het object is voorzien van 140 zonnepanelen met optimizers. Het object heeft een zeer ruim parkeerterrein. Tevens beschikt het object over uitgebreide camerabewaking. Locatie: Het object is gelegen aan de Keulenstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden van Deventer. Kloosterlanden is met 300 bedrijven het grootste bedrijventerrein van Deventer. Op het bedrijventerrein zijn kleine maar ook grote productiebedrijven te vinden. Kloosterlanden heeft een paar grote terreinen met kantoorpanden. Het betreft een A1 zichtlocatie waar elke dag meer dan 100.000 passanten langs dit unieke pand rijden. Bereikbaarheid: Door de ligging en parkeergelegenheid is het object uitstekend te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Het object beschikt over een eigen parkeerterrein met 88 parkeerplaatsen. De afrit A1 Deventer is op minder dan 5 autominuten gelegen van het object. Lijnbus 7 stopt op steenworp afstand van het object en staat in directe verbinding met Centraal Station Deventer. Parkeren: Het object heeft een eigenparkeerterrein met 88 parkeerplaatsen. Door middel van nummerherkenning wordt toegang verleend aan het parkeerterrein. Opleveringsniveau: Oplevering in de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten met o.a. de navolgende voorzieningen: - Systeemplafond met inbouwarmaturen (led) - CV Installatie (bouwjaar 2020) - Topkoeling - Lift - Pantry's - Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen en aanwezige utp bekabeling. - Uitgebreid camerasysteem. Metrage en huurprijs: Begane grond: 640 m² beschikbaar; Eerste verdieping: 565 m² beschikbaar; Tweede verdieping: 760 m² beschikbaar; Derde verdieping: 260 m² beschikbaar. Het gehuurde wordt aangeboden voor € 75,- per m² per jaar en € 250,- per parkeerplaats per jaar. Bestemmingsplan: 'Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord', met als enkelbestemming kantoor. Zekerheidsstelling: Bij verhuur is het uitgangspunt dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Kantoorruimte

Keulenstraat 11

7418 ET Deventer
€ 2.250.000 k.k
2.875 m²
A1 Zichtlocatie te koop/huur op het grootste bedrijventerrein van Deventer! Het betreft in deze het kantoorobject gelegen aan de Keulenstraat 11A-F te Deventer. Het object is circa 2.875 m² groot en is deels verhuurd. Het object is voorzien van 140 zonnepanelen met optimizers en een jaarlijkse opbrengst van 45.936 kWh. Het object heeft een zeer ruim parkeerterrein. Tevens beschikt het object over uitgebreide camerabewaking. Locatie: Het object is gelegen aan de Keulenstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden van Deventer. Kloosterlanden is met 300 bedrijven het grootste bedrijventerrein van Deventer. Op het bedrijventerrein zijn kleine maar ook grote productiebedrijven te vinden. Kloosterlanden heeft een paar grote terreinen met kantoorpanden. Het betreft een A1 zichtlocatie waar elke dag meer dan 100.000 passanten langs dit unieke pand rijden. Bereikbaarheid: Door de ligging en parkeergelegenheid is het object uitstekend te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Het object beschikt over een eigen parkeerterrein met 88 parkeerplaatsen. De afrit A1 Deventer is op minder dan 5 autominuten gelegen van het object. Lijnbus 7 stopt op steenworp afstand van het object en staat in directe verbinding met Centraal Station Deventer. Parkeren: Het object heeft een eigenparkeerterrein met 88 parkeerplaatsen. Door middel van nummerherkenning wordt toegang verleend aan het parkeerterrein. Indeling en oppervlakte(en): - Verdieping BG: 740 m² - Verdieping 1: 805 m² - Verdieping 2: 805 m² - Verdieping 3: 470 m² - Verdieping 4: 55 m² Totaal 2.875 m² (VVO) De genoemde vierkante meters zijn afkomstig uit de NEN2580 meting. De totale oppervlakte van de percelen bedraagt circa 5.082 m². Opleveringsniveau: Oplevering in de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten met o.a. de navolgende voorzieningen: - Systeemplafond met inbouwarmaturen (led) - CV Installatie (bouwjaar 2020) - Topkoeling - Lift - Pantry's - Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen en aanwezige utp bekabeling. - Uitgebreid camerasysteem. Vraagprijs: Beschikbaar op aanvraag. Huurprijs: Het gehuurde wordt aangeboden voor € 75,- per m² per jaar en € 250,- per parkeerplaats per jaar. Bestemmingsplan: 'Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord', met als enkelbestemming kantoor. Kadastrale gegevens: Gemeente Deventer, sectie H, nummer 4901, grootte 2.823 m² Gemeente Deventer, sectie N, nummer 167, grootte 2.259 m² Zekerheidsstelling: Bij verkoop een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Bij verhuur is het uitgangspunt dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Kantoorruimte

Palatijn 14

7521 PN Enschede
€ 3.500 /mnd
300 m²
Het Kennispark is in beweging! Beweegt u mee? Voor de verhuur bieden wij deze hoogwaardige kantoorruimte op de tweede verdieping aan op het populaire Kennispark van Enschede. De kantoorruimtes zijn in uitstekende staat en voorzien van alle gemakken. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de presentatie- en vergaderruimte op de eerste verdieping. Graag bespreken wij met u de huurmogelijkheden van dit pand! Locatie: Het object is gelegen aan het innovatiepad op het populaire Kennispark waar ruim 400 (hightech)bedrijven gevestigd zijn. Op Kennispark Twente bundelen ondernemers, overheid en kennisinstellingen hun krachten om de potentie van het gebied nog beter te benutten en Kennispark internationaal nog meer op de kaart te zetten. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Het kennispark is uitstekend ontsloten middels een goede verbinding met A35 en eigen NS station. Parkeergelegenheid: Tot het gehuurde behoren zeven parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein. Ook is er een overdekte fietsenstalling. Metrage en huurprijs: Circa 300 m² VVO kantoorruimte en zeven parkeerplaatsen. Het gehuurde wordt aangeboden voor € 3.500,- per maand. Tevens is de mogelijkheid om per dagdeel op basis van beschikbaarheid een vergaderruimte op de eerste verdieping te huren. De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief. Opleveringsniveau: Het object wordt in huidige hoogwaardige turnkey staat opgeleverd. Het object heeft daarnaast ook de beschikking over glasvezel, alarmvoorziening en is reeds van het gas af. Bestemmingsplan: “Kennispark 13” met als enkele bestemming bedrijf in de categorieën 1 en 2. Kadastrale gegevens: Gemeente: Lonneker Sectie: S Nummer: 3931 Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Kantoorruimte

Welbergweg 50

7556 PE Hengelo
€ 100 /m²
1.174 m²
Kantoorruimtes beschikbaar in het karakteristieke kantoorgebouw aan de Welbergweg 50-52 te Hengelo! De kantoorunits worden hoogwaardig opgeleverd conform de wensen van de huurder. Het object is gelegen op de Westermaat welke uitermate gunstig gelegen is ten opzichte van de snelwegen A1 en A35. Bij het object is een ruim parkeerterrein met maar liefst 40 parkeerplaatsen! Het object is gelegen aan de Welbergweg 50 van Hengelo. Aan de achterzijde van het kantoorgebouw bevindt zich de Europalaan, waardoor het gebouw uitstekend zichtbaar is. Het gebouw beschikt daarnaast over circa 40 parkeerplekken op eigenparkeergelegenheid. Locatie: Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaarvervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 1 kilometer van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen. Parkeergelegenheid: Het gebouw beschikt over circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein. Bestemmingsplan: Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.1 Metrages en huurprijs: - Begane grond: linker vleugel met een oppervlakte van ca. 150 m²; - Tweede verdieping circa 300 m² - Derde verdieping circa 275 m². Huurprijs is afhankelijk van gewenste oppervlakte in combinatie gewenst opleveringsniveau. Combineren is uiteraard mogelijk. Afwijkende metrages zijn bespreekbaar evenals het opleverniveau. De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; Opleveringsniveau: – Vloerbedekking; – Systeemplafond met verlichtingsarmaturen; – Verwarming middels cv-ketel gekoppeld aan radiatoren; – Sanitaire voorzieningen; – Pantry; – Topkoeling; – Kabelgoten; – Zonnescherm buitenzijde; – Lift. Huurprijs: Op aanvraag. Zekerheidsstelling: Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke kantoorobject! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Spoorstraat 100

7551 CA Hengelo
€ 85 /m²
3.272 m² (in units vanaf 270 m²)
Kantoorruimtes op zichtlocatie aan Centraal station Hengelo! In de directe nabijheid van het Centraal Station en Winkelcentrum De Brink in het centrum van Hengelo staat ‘De Bolder’. Deze markante kantoortoren heeft een uniek uitzicht over Hengelo! Het object heeft de beschikking over een goed klimaatsysteem en kan zowel via een open kantoorstructuur als via een cellenstructuur verhuurd worden. Graag laten wij u de diverse mogelijkheden van de verdiepingen zien! Het object is gelegen aan de Spoorstraat 102 te Hengelo, naast het Centraal station van Hengelo en is gebouwd in 1991 en in 2010 grondig verbouwd. In het object bestaat uit 9 bouwlagen. De begane grond beschikt over een eigen entree. De andere verdiepingen zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke entree. Het gebouw is van alle gemakken voorzien en daarnaast hebben alle verdiepingen de beschikking over een eigen pantry en gescheiden sanitaire voorzieningen. Locatie: Het object is gelegen naast het Centraal station van Hengelo en op loopafstand van verschillende voorzieningen. Bereikbaarheid: Door de ligging is het object perfect te bereiken met het openbaarvervoer. Het object is ook gunstig gelegen middels een snelle verbinding via de op-/ afritten van de A35. Parkeergelegenheid: Naast het object bevindt zich een ruim parkeerterrein welke beschikbaar is voor huurders van De Bolder. Metrages en huurprijzen: - Begane grond: circa 481 m² beschikbaar - Eerste verdieping: circa 540 m² beschikbaar - Vierde verdieping: circa 543 m² beschikbaar - Vijfde verdieping: circa 564 m² beschikbaar - Zesde verdieping: circa 564 m² beschikbaar - Zevende verdieping: circa 580 m² beschikbaar Huurprijs is € 85,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; Voorzieningen: Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief de onderstaande voorzieningen: - gemeenschappelijke entree; - lift; - sanitaire voorzieningen per bouwlaag; - kabelgoten voorzien van data en elektra; - systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen; - vloerbedekking; - individuele regelbare temperatuurvoorzieningen; - airco; - archiefruimtes te huur. Bestemmingsplan: 'Centrum 2013' met enkelbestemming kantoor. Kadastrale gegevens: Gemeente: Hengelo Overijssel Sectie: O Nummer: 4885 Grootte: 1.120 m² Zekerheidsstelling: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke zichtlocatie! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Brandweerstraat 20

7514 AE Enschede
€ 90 /m²
1.530 m² (in units vanaf 200 m²)
Kantoorruimtes beschikbaar in het karakteristieke 'Le Beau Monde' kantoorgebouw aan het Centraal station te Enschede. Het object is gelegen nabij het NS-station in hartje centrum van Enschede. Door de ligging is het object perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw beschikt daarnaast over een direct intern gesloten parkeergarage met 38 parkeergelegenheden. Le Beau Monde is gebouwd in 2001. De recent gerenoveerde en stijlvolle hal met groenwand en zitgelegenheid met ontvangst geeft de bezoekers en gebruikers van het gebouw een aangename eerste indruk. Locatie: Het gebouw ligt op een prominente locatie in het centrum van Enschede. De locatie, Brandweerstraat 20-30, ligt direct naast het recente verbouwde station van Enschede en op korte afstand van het winkelcentrum. Hier bevinden zich verschillende voorzieningen. Bereikbaarheid: Het kantoorgebouw is perfect te bereiken met het openbaar vervoer door de ligging, pal naast het NS-station van Enschede. Tevens is het object goed te bereiken per auto. Op slechts enkele minuten rijden van de locatie ligt de rijksweg A35. Parkeergelegenheid: Het gebouw beschikt over een parkeergarage met 38 parkeerplaatsen. De huurprijs hiervan bedraagt €650,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw. Daarnaast zijn diverse openbare parkeermogelijkheden. Bestemmingsplan: “Centrum 2016” gemeente Enschede. Enkelbestemming kantoor. Metrages en huurprijs: De totale verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt circa 1.530 m² en is als volgt onderverdeeld: Kantoorunit 1.1: 569 m² (eerste verdieping) Kantoorunit 5.1: 763 m² (vijfde verdieping) Kantoorunit 6.1: 198 m² (zesde verdieping) Deelverhuur is mogelijk. Units zijn al beschikbaar vanaf circa 200 m². De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; Opleveringsniveau: De kantoorruimtes wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen: Algemene voorzieningen: - Modern uitgevoerde entree; - Lift; - Sanitaire voorzieningen per verdieping; - Nieuwe technische installatie; - Kabelgoten v.v. wandcontactdozen en bekabeling; - Verlichtingsarmaturen; - Energielabel B. Eigen voorzieningen: - Pantry; - Vloerbedekking of gietvloeren. Huurprijs: Vanaf € 90,-- per m² per jaar, te vermeerderen met btw. Servicekosten: € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met btw. Dit is inclusief voorschot t.b.v. g/w/e, alsmede onderhoudskosten van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals buitenonderhoud e.d. BTW: Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend. Zekerheidsstelling: Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke kantoorobject! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Estlandsestraat 2

7202 CP Zutphen
€ 33 /m²
6.195 m²
Ruime bedrijfsruimte in verschillende units te huur. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar! Het geheel is ook beschikbaar voor verkoop. Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken. Het object betreft een grootschalig bedrijfscomplex. Aan de Estlandsestraat bevindt zich de hoofdentree van de bedrijfsruimtes alsook van de kantoorruimtes. Het object is toegankelijk vanaf de Estlandsestraat alsook van de Oostzeestraat. De hoofdentree is gelegen aan de Estlandsestraat, waar zich de overheaddeuren bevinden alsook de entree naar de kantoorruimtes Locatie: Bedrijventerrein de Mars is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Het bedrijventerrein telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen. Metrages en huurprijzen: De volgende bedrijfsunits zijn beschikbaar aan de Estlandsestraat 2, 2a, 2b en worden aangeboden voor € 32,50 per m²: Begane grond: Unit A: 570 m² Unit B: 470 m² Unit E: 1.700 m² Unit F: 2.350 m² Unit G: 900 m² Totaal: 5.990 m² Opleverniveau: De verhuurbare units worden in huidige staat opgeleverd. Parkeergelegenheid: Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. Bestemmingsplan: "De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 5.1'. Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze ruime bedrijfsruimtes. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Bedrijfsruimte

Bad Bentheim (DE) 0

7587 AA De lutte
€ 3.500.000 k.k
3.884 m²
LET OP: het object is gelegen net over de grens bij de Lutte in Bad Bentheim (Duitsland). Het betreft in deze een beleggingsobject. Het bruto aanvangsrendement van deze belegging bedraagt 5% k.k. Het object is in zijn geheel verhuurd tot en met 31 maart 2026. Indien gewenst kan de koper het object op 1 april 2024 leeg opgeleverd krijgen. Het object is verhuurd aan een Nederlands bedrijf op basis van een ROZ huurovereenkomst. Locatie: Het object is gelegen op het bedrijventerrein waar verscheidene bedrijven gevestigd zijn en is gelegen op korte afstand van de grens met Nederland. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het object is gelegen aan de Autobahn A30 welke direct in verbinding staat met de A1. Enschede, Hengelo en Almelo zijn binnen 30 minuten te bereiken vanaf het object. De bushalte met verbinding naar het centrum Bad Bentheim bevindt zich direct voor het object. Indeling en oppervlakte(en): - Hal 1 : 1.453 m² - Hal 2 : 1.469 m² - Hal 3 : 833 m² - Overig: 129 m² Totaal 3.884 m² De totale oppervlakte van het perceel bedraagt circa 10.000 m². De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief. Opleveringsniveau: Het object wordt onder bezwaar van huur in de huidige staat opgeleverd. Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg. Proces: Wij bieden het object in gezamenlijke verkoop aan met een Duitse makelaar.
Bedrijfsruimte

Hazenweg 61

7556 BM Hengelo
€ 125 /m²
2.450 m² (in units vanaf 650 m²)
Voor de verhuur bieden wij u aan een volledig te renoveren en “turn-key” op te leveren kantoorgebouw. Het kantoorgebouw ligt op een ultieme zichtlocatie langs de Rijkssnelweg A1 in de directe nabijheid van Hotel Van der Valk en is gelegen aan de Hazenweg 61 te Hengelo (O). Het kantoorgebouw zal volledig worden gerenoveerd en verduurzaamd (energielabel A+) en er bestaat de mogelijkheid tot het bijbouwen van een bedrijfsruimte op eigen terrein. Indien gewenst bestaat tevens de mogelijkheid tot het bij bouwen van een bedrijfs-/opslagruimte aangrenzend aan het bestaande kantoorpand. Locatie: Het object is gelegen aan de Rijkssnelweg A1 (Richting Amsterdam en Berlijn) aan afrit 30 Hengelo, Borne. Het object heeft een duidelijke zichtlocatie van de A1 en is gesitueerd op het hoogwaardige kantorenpark Westermaat Noord. Bereikbaarheid: Het object is gelegen op het kantorenpark ‘Westermaat’ en is uitstekend bereikbaar met eigen en vrachtvervoer, mede doordat het object direct gelegen is aan de op- en afrit van de A1. Het NS trein- en busstation is gesitueerd in het centrum van Hengelo op circa 5 minuten rijafstand. In de directe omgeving zijn meerdere bushaltes gelegen op loopafstand. Parkeergelegenheid: Op het eigen terrein bevinden zich circa 80 parkeerplaatsen. Indeling en oppervlakte(en): De totale verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt circa 2.450 m² en is als volgt onderverdeeld: Begane grond Kantoorruimte 650 m² Eerste verdieping Kantoorruimte 680 m² Tweede verdieping Kantoorruimte 680 m² Derde verdieping Kantoorruimte 440 m² Totaal 2.450 m² De oppervlakten zijn gemeten uit een kopie bouwtekening en zijn derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Naar verwachting bestaat de mogelijkheid tot het bijbouwen van een bedrijfsruimte met een oppervlakte welke varieert tussen de 400 m² en 600 m². Dit dient nader onderzocht te worden in samenspraak met een architect. Opleveringsniveau: De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om deze kantoorruimte af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Verhuurder vindt het belangrijk, dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruikers, past. Wij denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen, die dit gebouw u kan bieden. Indicatie opleveringsniveau: Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen: - Warmtepompen in combinatie met zonnepanelen - Toiletgroepen per verdieping - Ruime entree v.v. receptie/balie - Mogelijkheid tot dakterras in combinatie met kantine-faciliteit - Moderne glazen scheidingswanden – conform wens huurder - Pvc vloeren en/of vloerbedekking - Parkachtige omgeving met eigen buitenmogelijkheid Huurprijs kantoorruimte: Huurprijs is afhankelijk van opleveringsniveau. Verwachte huurprijs bij een gemiddeld “turn-key” opleveringsniveau ca. €125,00 per m²/jaar, te vermeerderen met BTW. Huurprijs parkeerplaats: Huurprijs € 300,00 per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met BTW. BTW: Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend. Bestemmingsplan: “Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming bedrijventerrein – kantoor en functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”. Kadastrale gegevens: Gemeente Hengelo (O) Sectie Q Nummer 1189 Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw. Aanvaarding: Aanvaarding in overleg.
Kantoorruimte

Diamantstraat 4

7554 TA Hengelo
€ 100 /mnd
528 m²
Op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid bieden wij ca. 528 m² kantoorruimte/showroom te huur aan. De verhuurder is bereid om te investeren ten behoeve van de wensen en eisen van huurder. Graag treden wij met u hierover in overleg. Het object is aan de rand van Hengelo gelegen op het populaire bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid en is gebouwd in 1985. Het object heeft een bedrijfsruimte welke is verhuurd en een kantoorruimte/showroom welke te huur wordt aangeboden. Locatie: Het object is gelegen op het populaire bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid te Hengelo. Met ca. 500 gevestigde bedrijven is het bedrijventerrein de grootste in Twente. Bereikbaarheid: Dit bedrijventerrein is direct gelegen aan de Rijksweg A35/A1 waardoor bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend is. Het object is uitstekend bereikbaar. De snelweg A35 is op enkele autominuten gelegen. Parkeergelegenheid: Rondom het object is parkeergelegenheid aanwezig. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Twentekanaal. Bestemming Bedrijventerrein – Industrie, bedrijven t/m categorie 4.2. Kadastrale gegevens: Gemeente: Hengelo (O) Sectie: E Nummer: 2100 Groot: 3.266 m² Metrages en huurprijs: ca. 528 m² Kantoorruimte/showroom. De oppervlakten zijn gemeten een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. De huurprijs is afhankelijk van het opleveringsniveau. Oplevering: Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd. De volgende voorzieningen zijn aanwezig: - entree; - verlichting middels systeemplafonds; - verwarming middels radiatoren; - sanitaire voorzieningen; - pantry. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. In gezamenlijkheid kan er een plan op maat gerealiseerd worden. Zekerheidstelling: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

J.W. Hagemanstraat 48

7151 AH Eibergen
€ 115 /m²
250 m² (in units vanaf 16 m²)
Gezondheidscentrum in Eibergen Het object is gelegen aan de J.W. Hagemanstraat 48, in de nabijheid van het centrum van Eibergen. In het object zijn verschillende maatschappelijke bedrijven gevestigd. Opleverniveau: De kantoorruimtes worden in de huidige staat opgeleverd. Bereikbaarheid: Het object is goed te bereiken met openbaar vervoer en eigen verkeer. Op minder dan 200 meter zit de bushalte. Het object bevindt zich in een groene woonomgeving nabij diverse voorzieningen. Metrages en huurprijzen: Kantoorruimtes zijn beschikbaar van 16m² - 250 m² beschikbaar. De kantoorruimtes worden aangeboden voor € 115,- per m² per jaar. Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Waarborgsom: In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Bestemmingsplan: Op het perceel zit een Maatschappelijke bestemming welke is aangewezen voor de volgende volgende activiteiten: - Maatschappelijke voorzieningen; - Culturele activiteiten; - Sport; - Verenigingen; - Gezondheidszorg inclusief een apotheek; - Dierenartsenpraktijken; - Overheidsinstelling; - Kinder- en buitenschoolse opvang. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van het gezondheidscentrum! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Twentepoort Oost 61

7609 RG Almelo
€ 120 /m²
3.500 m² (in units vanaf 1.500 m²)
Nieuw te realiseren kantoorpand op een prachtige A35 zichtlocatie! Het betreft in deze een nieuw te realiseren kantoorgebouw op zichtlocatie aan de A35. Het gebouw kan in overleg met u worden gebouwd! De nieuwbouw komt tussen de bestaande Utopia en de nieuwbouw van De Jonge & Laan. Opleverniveau: Een mogelijke nieuwbouw zou moeten voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid. Bereikbaarheid: De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer, op circa 2 autominuten afstand van de snelweg A35 (Zwolle – Enschede) en op 6 autominuten afstand van de A1 (Amsterdam - Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een directe busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Almelo. Metrages en huurprijzen: Metrages en huurprijzen zijn bespreekbaar. Nieuwbouw is mogelijk vanaf circa 1.500 m² kantoorruimte. Parkeren: Op het perceel is ruimte parkeergelegenheid. Parkeerplaatsen worden naar rato verdeeld. Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Omzetbelasting: Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke nieuwbouw object op zichtlocatie! De 3d impressies schetsen een beeld van hoe het object mogelijk gerealiseerd zou kunnen worden. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Gerard Hollinkstraat 5

7575 BB Oldenzaal
€ 135 /m²
232 m² (in units vanaf 62 m²)
Kantoorruimte op een prachtige zichtlocatie in Oldenzaal! Het object, gelegen aan een drukke doorgaande weg in Oldenzaal, is een echte 'eyecatcher'. In het gebouw zijn onder andere Infotopics en Takko Fashion gevestigd. Op dit moment zijn twee units op de eerste verdieping beschikbaar. De kantoorruimtes worden geheel turnkey en sleutelklaar opgeleverd. Opleverniveau: De verhuurbare units worden geheel turnkey opgeleverd. Bereikbaarheid: Door de ligging in Oldenzaal Zuid, dicht bij de afrit van de A1, is het object goed te bereiken met eigen vervoer. Tevens is het object uitstekend met openbaar vervoer te bereiken. Op minder dan 50 meter afstand bevindt zich een bushalte welke een directe verbinding heeft naar station Oldenzaal. Metrages en huurprijzen: De volgende kantoorunits zijn beschikbaar aan de Gerard Hollinkstraat 5: Eerste verdieping Unit 4: 170 m² v.v.o. inclusief 3 parkeerplaatsen Unit 5: 62 m² v.v.o. inclusief 1 parkeerplaats Tot de algemene meters behoren: - Verkeersruimtes; - Sanitaire voorzieningen; - Gezamenlijk wachtruimte op de begane grond; - Gezamenlijke pantry. Parkeren: Er is parkeergelegenheid op eigenterrein aanwezig. Parkeerplaatsen worden pro rato verdeeld over de vierkante meters. Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Omzetbelasting: Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke object! De 3d impressie afbeeldingen schetsen een beeld van hoe het binnen zou kunnen worden ingericht. Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Maagdenburgstraat 22

7421 ZC Deventer
€ 100 /m²
1.475 m² (in units vanaf 175 m²)
A1 zichtlocatie! Het object, ook wel de ‘Black Box’ genoemd, gelegen op het handelspark De Weteringen is gebouwd in 2002. Het object is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de A1 met dagelijks meer dan 100.000 passanten. Het object heeft momenteel een totale oppervlakte van 1.570 m2. In het gebouw is er 1.000 m² kantoorruimte beschikbaar. Units vanaf 175 m² worden voor de verhuur aangeboden. Het is mogelijk een bedrijfshal van circa 475 m² te realiseren. Op het terrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen. Opleverniveau: Momenteel worden de kantoorruimtes gerenoveerd en met hoogwaardig afwerkingsniveau opgeleverd. Bereikbaarheid: Het gebouw is gelegen op zicht van de A1, bij de afslag Deventer-Oost. De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer, op circa 2 autominuten afstand van de snelweg A1 (Amsterdam – Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Deventer. Het stadscentrum is binnen 10 autominuten te bereiken. Metrages en huurprijzen: Kantoorruimtes beschikbaar van ca. 175 - 1.000 m² v.v.o. voor € 100,- per vierkante meter per jaar. Nieuw te realiseren bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 475 m² v.v.o. voor € 60,- per vierkante meter per jaar. Tot de algemene meters behoren: - Verkeersruimtes; - Sanitaire voorzieningen; - Gezamenlijke vergaderruimtes; - Gezamenlijke pantry. Parkeren: Op eigen terrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen aanwezig. Parkeerplaatsen € 200,- per plek per jaar. Waarborgsom: In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Omzetbelasting: Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze unieke zichtlocatie. De 4 afbeeldingen schetsen een beeld van na de renovatie. Benieuwd naar het afwerkingsniveau? Maak een afspraak om het te komen bekijken! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Twekkeler Es 42

7547 SM Enschede
€ 2.500 /mnd
245 m² (in units vanaf 245 m²)
Karakteristiek object op een absolute toplocatie! Het object is gelegen aan de Auke Vleerstraat met dagelijks duizenden passanten. Het object bestaat uit vier bouwlagen en heeft een totaal oppervlakte van ca. 900 m². Q4 van 2022 krijgt het object een LED scherm! Mogelijkheden voor marketing op het LED scherm zijn bespreekbaar. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Opleverniveau: De kantoorruimtes worden in de huidige staat opgeleverd. Daarbij zijn de volgende voorzieningen aanwezig: - Representatieve entree met baliefunctie; - Systeemplafond met verlichting; - Vloerbedekking; - Heteluchtverwarming; - Gezamenlijke toiletruimtes; - Gezamenlijke pantry; - Parkeergelegenheid. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend te bereiken gezien de bereikbaarheid van eigen en openbaarvervoer. Het object ligt aan de rondweg van Enschede en op 2 kilometer afstand van de A35. Tevens heeft het object een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer. Op minder dan 5 minuten loopafstand bevinden zich twee bushaltes met een directe verbinding naar Centraal Station Enschede. Metrages en huurprijzen: 245 m² v.v.o. gelegen op de eerste verdieping voor € 2.500,-- per maand te vermeerderen met BTW. Bij het gehuurde horen 7 parkeerplaatsen. Waarborgsom: In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting. Aanvaarding: In overleg. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke object! Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Kantoorruimte

Industrieweg 95

7202 CA Zutphen
€ 400.000 k.k
1.280 m² (in units vanaf 0 m²)
Zutphen is van oorsprong een Hanzestad, gelegen in het noorden van de provincie Gelderland. Zutphen telt circa 48.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de IJssel. De propositie is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken. De propositie betreft een aantal verhuurde (kleinschalige-) bedrijfsruimtes en een verhuurd grondperceel. De propositie is gelegen op een zich locatie. De ruimtes variëren in vloeroppervlak van ca. 40 m² tot en met 500 m² en zijn momenteel grotendeels verhuurd. Erfpacht: Er is een eeuwigdurend recht van erfpacht gevestigd (110 jaar), de erfpachtovereenkomst is ingegaan op +/- 01 januari 1949. De huidige canon bedraagt € 283,80 per jaar. Totale huuropbrengst: Op aanvraag beschikbaar. Locatie: Bedrijventerrein de Mars is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Het bedrijventerrein telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen. Parkeergelegenheid: Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. Bestemmingsplan: "De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.2'. Kadastrale gegevens: Gemeente Zutphen, sectie K, nummer 808, grootte 1.969 m². Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Aanvaarding: In overleg. Vraagprijs: Beschikbaar op aanvraag. Oplevering in de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten Voorbehoud: Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.
Belegging

Estlandsestraat 2

7202 CP Zutphen
€ 2.700.000 k.k
9.000 m²
Zutphen is van oorsprong een Hanzestad, gelegen in het noorden van de provincie Gelderland. Zutphen telt circa 48.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de IJssel. De propositie is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken. De propositie betreft een grootschalig bedrijfscomplex, met een totale verhuurbare oppervlakte van ca. 9.000 m². Het bedrijfscomplex is gelegen op een perceel van 11.173 m². Aan de Estlandsestraat bevindt zich de hoofdentree van de bedrijfsruimtes alsook van de kantoorruimtes. Het object is toegankelijk vanaf de Estlandsestraat alsook van de Oostzeestraat. De hoofdentree is gelegen aan de Estlandsestraat, waar zich 11 overheaddeuren bevinden alsook de entree naar de kantoorruimtes Totale huuropbrengst: Op aanvraag beschikbaar. Locatie: Bedrijventerrein de Mars is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Het bedrijventerrein telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen. Parkeergelegenheid: Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. Bestemmingsplan: "De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 5.1'. Kadastrale gegevens: Gemeente Zutphen, sectie K, nummers 715, 800 en 908. Grootte in genoemde volgorde: 181 m², 226 m² en 10.766 m². Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Aanvaarding: In overleg. Vraagprijs: Beschikbaar op aanvraag. Oplevering in de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten. Voorbehoud: Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.
Belegging

Industrieweg 99

7202 CA Zutphen
€ 1.950.000 k.k
3.744 m²
Zutphen is van oorsprong een Hanzestad, gelegen in het noorden van de provincie Gelderland. Zutphen telt circa 48.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de IJssel. De propositie is gelegen op bedrijventerrein “De Mars”. Dit bedrijventerrein is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland en telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Provincie, gemeente en de ondernemers slaan de handen in één om door herontwikkeling “De Mars” beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendiger te maken. De propositie bestaat uit drieëntwintig bedrijfs- en kantoorruimtes gelegen aan de Industrieweg en Mercuriusweg. De ruimtes variëren in vloeroppervlak van ca. 30 m² tot en met 550 m² en zijn momenteel allen verhuurd. Het complex is gebouwd in 1948. Het gebouw is gemoderniseerd, gerenoveerd en opgedeeld in vijftien bedrijfsruimtes en één kantoorgebouw. Totale huuropbrengst: Op aanvraag beschikbaar. Locatie: Bedrijventerrein de Mars is één van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Het bedrijventerrein telt ruim 200 bedrijven met meer dan 5.000 werknemers. Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. Middels de N348 is de A1 op slechts 5 minuten afstand gelegen. Parkeergelegenheid: Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is parkeergelegenheid aanwezig. Bestemmingsplan: "De Mars midden en noord", met als enkelbestemming bedrijventerrein, functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.2'. Kadastrale gegevens: Gemeente Zutphen, sectie K, nummers 820, 821 en 1069. Grootte in genoemde volgorde 2210 m², 3920 m² en 500 m². Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Aanvaarding: In overleg. Vraagprijs: Beschikbaar op aanvraag. Oplevering in de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten Voorbehoud: Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.
Belegging