Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.

Deze maand hebben wij twee transacties afgerond met Levelsplein aan de Welbergweg 30-40 en Welbergweg 60 te Hengelo. Beide objecten zijn verhuurd en Levelsplein heeft de ambitie om ook deze objecten volledig te verduurzamen.

Levelsplein is een vooruitstrevende lokale belegger die de afgelopen periode flink heeft geïnvesteerd in kantoorgebouwen op kantorenpark Westermaat te Hengelo. De Westermaat is hierdoor weer een aantrekkelijke kantorenlocatie geworden in de Regio Twente.

Henri Boers: ‘Levelsplein laat met haar visie op de vastgoedmarkt, lokale expertise en investeringen in duurzaamheid zien hoeveel impact je kan maken op een bedrijventerrein’.

Wij bedanken onder andere M7 Real Estate Ltd, Bas van Esterik en Levelsplein voor de prettige samenwerking.

Laatste berichten

26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer
19 apr. 2024

Deal News

Levelsplein breidt haar kantorenportefeuille uit op Westermaat te Hengelo.
Lees meer
12 apr. 2024

Meet the team: Wouter Bolhaar

Per april is Wouter Bolhaar werkzaam als Register Taxateur binnen de afdeling Taxaties & Consultancy.
Lees meer