Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙫𝙞𝙚𝙬 𝙢𝙚𝙩 𝙃𝙚𝙣𝙧𝙞 𝘽𝙤𝙚𝙧𝙨
Henri Boers is geïnterviewd door VG Visie.

Tijdens het interview benadrukt Henri dat transparante communicatie en een langetermijnvisie vanuit de overheid belangrijk zijn, zodat de vastgoedsector goed kan adviseren en investeren. Daarnaast spreekt hij over de behoefte aan revitalisering van verouderde kantoren en bedrijfsruimtes, waarbij duurzaamheid en energiezuinigheid steeds belangrijker worden. Vastgoedadviseurs spelen een bredere rol dan voorheen en moeten adviseren over exploitatie, servicekosten, energielasten en verduurzaming. Aldus Henri Boers.

Wilt u het gehele interview lezen? Lees hier het gehele interview.

Laatste berichten

21 sep. 2023

We are hiring!

Wij zijn op zoek naar een Register-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.
Lees meer
07 sep. 2023

Gebouwlabels nader toegelicht

Duurzaamheid van gebouwen is een containerbegrip voor een groot aantal eigenschappen zoals isolatiewaarde, energieverbruik, warmte-opwekking, luchtbehandeling, en niet te vergeten is de manier waarop een gebruiker omgaat met een gebouw.
Lees meer
06 jul. 2023

Inflatie als wind in de zeilen

Inflatie, een onwenselijk en niet beïnvloedbaar verschijnsel. Desalniettemin kan hier toch op worden ingespeeld. Sterker nog, inflatie is voor de vastgoedbelegger ook een kans!
Lees meer