Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙫𝙞𝙚𝙬 𝙢𝙚𝙩 𝙃𝙚𝙣𝙧𝙞 𝘽𝙤𝙚𝙧𝙨
Henri Boers is geïnterviewd door VG Visie.

Tijdens het interview benadrukt Henri dat transparante communicatie en een langetermijnvisie vanuit de overheid belangrijk zijn, zodat de vastgoedsector goed kan adviseren en investeren. Daarnaast spreekt hij over de behoefte aan revitalisering van verouderde kantoren en bedrijfsruimtes, waarbij duurzaamheid en energiezuinigheid steeds belangrijker worden. Vastgoedadviseurs spelen een bredere rol dan voorheen en moeten adviseren over exploitatie, servicekosten, energielasten en verduurzaming. Aldus Henri Boers.

Wilt u het gehele interview lezen? Lees hier het gehele interview.

Laatste berichten

03 jul. 2024

Ondanks toename aanbod nog steeds krapte op de bedrijfsruimtemarkt in Overijssel

Overijssel presteerde met een opname van 424.100 m² in 2023 ongeveer op hetzelfde niveau als het jaar ervoor. In het eerste kwartaal van 2024 is echter een sterke daling zichtbaar, voornamelijk door het uitblijven van transacties groter dan 5.000 m².
Lees meer
27 jun. 2024

M7 Verkoopt Kantoorgebouw in Enschede aan Pure Stenen van Groeneraedt

Enschede - 26-06-2024 - M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Capitool 15 in Enschede verkocht aan duurzaam vastgoedinvesteerder Pure Stenen van Groenraedt uit Enschede.
Lees meer
26 apr. 2024

Herstel opname commercieel vastgoed

Uit onderzoek van NVM Business blijkt dat de opname van commercieel vastgoed in het eerste kwartaal van 2024 is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2023.
Lees meer