Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuwe kantoor-/commerciële ruimte aan de entree van Enschede!

Bent u op zoek naar een nieuwe werkplek vanaf 211 m² tot 676 m², met fantastische reclamemogelijkheden aan dé entree van Enschede? Voor de verhuur zijn 2 recentelijk herontwikkelde kantoor-/commerciële ruimtes beschikbaar. De units zijn voorzien van een frontbreedte van ca. 24 meter waardoor er veel daglicht aanwezig is. Dit betekent tegelijkertijd dat er veel reclame kan worden gemaakt. De units zijn nu in een casco staat, en kunnen volledig naar eigen inzicht worden afgebouwd. Bovendien beschikt deze locatie over zeer ruime eigen parkeergelegenheid, aan de rand van het centrum van Enschede. De units kunnen volledig naar eigen inzicht worden ingedeeld en lenen zich uitstekend voor praktijken, dienstverleners, bedrijven met een showroomfunctie of groothandel!

De units hebben een vrije hoogte van ruim 4 meter. Daarnaast kan aan de achterzijde vanaf 50 m² tot 580 m² aan extra opslagruimte worden gehuurd. Daarom leent deze locatie zich bij uitstek voor zowel dienstverlenende bedrijven die veel zichtbaarheid en bereikbaarheid wensen, als voor bijvoorbeeld groothandelsbedrijven met een showroomfunctie. De bereikbaarheid is hier overigens zeer goed, zowel het centrum van Enschede als het centraal station en de op- en afritten van de A35 zijn binnen 2 minuten bereikbaar per auto!

LOCATIE
Het object is gelegen aan de Zuiderspoorstraat op een absolute zichtlocatie vanaf de Zuiderval. De Zuiderval is de “nieuwe” entree voor het centrum van Enschede. De kantoor-/commerciële ruimte is gesitueerd aan de zuidkant van het centrum direct nabij de afrit van de Rijkssnelweg A35 (afrit 35).

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Een bushalte bevindt zich op loopafstand en het object beschikt over ruime eigen parkeervoorzieningen. Binnen 2 autominuten is het centrum van Enschede te bereiken. Tevens is de Rijkssnelweg A35 ook binnen 2 autominuten bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Begane grond Kantoor-/commerciële ruimte (unit 1) 465 m²
Begane grond Kantoor-/commerciële ruimte (unit 2) 211 m²

De units zijn ook tezamen te huur. Daarnaast kan vanaf 50 m² tot 580 m² opslagruimte aan de achterzijde worden gehuurd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- Gladde betonnen vloeren;
- Eigen meterkast met elektra, stadsverwarming en watermeter;
- Ziggo en glasvezel aansluiting;
- Vloerverwarming;
- Aansluiting riool;
- Ruim daglichttoetreding;
- Vrije hoogte ca 4 meter;
- Frontbreedte ca. 24 meter;
- Parkeren aan de voorzijde, of op eigen parkeerdek.

HUURPRIJS
€ 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

PARKEREN
Er zijn 5 openbare parkeerplaatsen gesitueerd aan de voorzijde.
Op het eigen en afgesloten parkeerdek aan de achterzijde kunnen parkeerplaatsen worden gehuurd voor € 45,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met btw.

BESTEMMINGSPLAN
“Getfert-Pierik-Hogeland Noord 2023” met enkelbestemming “Gemengd – 2”. De ruimten zijn geschikt voor dienstverlening en bedrijven in de categorie 1 en 2.

ZEKERHEIDSTELLING
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.