Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuwe bedrijfshal op goede zichtlocatie!

Voor de verhuur bieden wij deze pas gerealiseerde bedrijfshal aan van totaal circa 315 m². De hal is gesitueerd op een goede zichtlocatie vanaf de Bornsestraat en gelegen op het populaire bedrijventerrein “Westermaat Zuid-West” in Hengelo. Het object is uitermate geschikt als werkplaats of als opslagruimte en beschikt over 2 overheaddeuren en over een goede vrije hoogte van circa 6 meter.

LOCATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Westermaat-Zuid-West in Hengelo. Het bedrijventerrein is gelegen nabij de op- en afritten van de Rijksweg A35, welke naar de A1 en Duitsland leidt en huisvest een breed scala aan bedrijfscomplexen, waaronder BMN Bouwmaterialen, Sikkens Center Hengelo, KPN XL winkel Hengelo en Leen Bakker.

BEREIKBAARHEID
Hengelo heeft een uitstekende bereikbaarheid per auto. De op- en afritten van de A1 en de A35 bevinden zich op enkele autominuten vanaf het object. Ook per openbaarvervoer is het object goed te bereiken, tegenover het pand bevindt zich de bushalte waar meerdere bussen stoppen met een directe verbinding naar centraal station Hengelo.

PARKEREN
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

METRAGE
Totaal ca. 315 m².

HUURPRIJS
€ 25.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERNIVEAU
- 2 overheaddeuren aan de voorzijde van het object;
- 2 loopdeuren aan de achterzijde van het object;
- vrije hoogte van ca. 6 meter;
- glad-afgewerkte betonvloeren;
- gevels voorzien van staalgrijze sandwichpanelen;
- 6 ramen op verdiepingshoogte aan de zichtzijde t.b.v. een eventueel kantoor.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijventerrein Westermaat, enkelbestemming Bedrijventerrein - Industrie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object op prachtige zichtlocatie!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.