Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuw te realiseren kantoorpand op een prachtige A35 zichtlocatie!

Het betreft in deze een nieuw te realiseren kantoorgebouw op zichtlocatie aan de A35. Het gebouw kan in overleg met u worden gebouwd! De nieuwbouw komt tussen de bestaande Utopia en de nieuwbouw van De Jonge & Laan.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer, op circa 2 autominuten afstand van de snelweg A35 (Zwolle – Enschede) en op 6 autominuten afstand van de A1 (Amsterdam - Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een directe busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Almelo.

Opleverniveau:
Een mogelijke nieuwbouw zou moeten voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid.

Metrages en huurprijzen:
Metrages en huurprijzen zijn bespreekbaar. Nieuwbouw is mogelijk vanaf circa 1.500 m² kantoorruimte.

Parkeren:
Op het perceel is ruimte parkeergelegenheid. Parkeerplaatsen worden naar rato verdeeld.

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Omzetbelasting:
Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding:
In overleg.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Ambt-Almelo, Sectie N, Nummer 5317

Bestemmingsplan:
"Zuidentree" met als enkelbestemming "Bedrijf - 2"

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke nieuwbouw object op zichtlocatie!

De 3D-impressies schetsen een beeld van hoe het object mogelijk gerealiseerd zou kunnen worden.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.