Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Ruime bedrijfsunit op een zeer centrale locatie in Enschede!

Voor de verhuur bieden deze ruime en centraal gelegen bedrijfsruimte aan. De de bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een vrijstaand bedrijfsobject. Het object is oorspronkelijk in de jaren 30 gebouwd als confectieatelier. De recent opgeknapte voorgevel toont de karakteristieke kenmerken die verwijzen naar het textielverleden. Het onderhavige object leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld stadsdistributie-bedrijven, een magazijn of als opslagloods.

De vrije hoogte is ca. 3,50 meter en de bedrijfsruimte beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur en meerdere lichtstraten. De bedrijfsruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De bedrijfsruimte op de verdieping kan worden benut door middel van een transportlift.

Locatie:
Het object is gelegen op een goede locatie in de woonwijk Richtersbleek/Twekkelerveld. De omgeving kenmerkt zich door voornamelijk bewoning maar ook door de aanwezigheid van bedrijvigheid.

Bereikbaarheid:
De locatie is gelegen op ca. 5 autominuten afstand van de op- en afritten van de A35 en op ca. 10 autominuten afstand van het centrum van Enschede.

Parkeren:
In de directe omgeving bevindt zich voldoende openbare parkeergelegenheid.

Metrages:
- Bedrijfsruimte begane grond ca. 625 m²
- Bedrijfsruimte 1e verdieping ca. 480 m²
- TOTAAL ca. 1.105 m²

Huurprijs:
€ 35.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
Het object wordt (in huidige staat) opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen:

• Betonvloeren;
• Elektrisch bedienbare overheaddeuren;
• Sanitaire voorzieningen;
• Vrije hoogte van ca. 3,50 meter;
• Krachtstroom;
• Lichtstraten;
• Goederenliften.

Bestemmingsplan:
"Twekkelerveld 2005" met als bestemming 'Bedrijven' tot en met categorie 2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Enschede, sectie I, nummer 1493.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van onderhavig bedrijfsobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.