Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Bouwkavel op goede ligging te koop!

Zoekt u een bouwkavel op een goed bereikbare locatie in Twente, met ruime bestemmingsmogelijkheden? Voor de verkoop bieden wij deze kavel aan van totaal ca. 2.450 m². De kavel is gelegen op bedrijventerrein de Vletgaarsmaten in Holten. Dit bedrijventerrein ligt op 4 minuten afstand van de A1 en kenmerkt zich door veelal nieuwe bebouwing in een goede omgeving.

De vigerende bestemming is berdrijvigheid t/m de categorie 4.2. Hierdoor is een breed scala aan (zware) bedrijvigheid hier mogelijk, alsmede volumineuze detailhandel.

Op deze kavel mag tot 12 meter hoogte worden gebouwd.

De kavel is op dit moment gesplitst, de 2 percelen dienen nog te worden samengevoegd.

BEREIKBAARHEID
De Kavel is gelegen op bedrijventerrein de Vletgaarsmaten te Holten, dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een zeer goede bereikbaarheid middels de nabij gelegen A1 en doorgaande verbindingswegen zoals de N332. Op bedrijventerrein de Vletgaarsmaten bevind zich een mix van bedrijvigheid van zowel grote als kleine ondernemingen.

METRAGE
Perceel 2086: 1771 m²
Perceel 2088: 680 m²

KOOPPRIJS
€ 200,- per vierkanter meter.

ZEKERHEIDSTELLING
waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

BESTEMMINGPLAN
De kavels zijn gelegen binnen het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Holten' en hebben een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Holten, Sectie H, Nummer 2086, grootte 1.771 m²
Gemeente Holten, Sectie H, Nummer 2088, grootte 680 m²

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.