Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Representatieve en duurzame kantoorruimte aan de A1!

Bent u op zoek naar 195 m² tot 390 m² moderne en duurzame (label A!) kantoorruimte op een zeer goed bereikbare locatie? Voor de verhuur bieden wij 2 volledige kantoorvloeren aan van elk ca. 195 m². De kantoorruimte is gelegen op de 2e en 3e verdieping van dit moderne kantoorgebouw dat direct aan de A1 is gelegen. De ruimtes zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huren en zijn elk voorzien van eigen faciliteiten als sanitair, een pantry en tussenmeters.

Per verdieping kunnen 4 parkeerplaatsen worden gehuurd. Tevens bestaat de mogelijkheid om voertuigen overdekt te laden op de parkeerplaats!

LOCATIE
De kantoorruimte is gelegen op het handelspark 'de Weteringen' waar reeds bedrijven zoals COOP, Auping, Tabor, Kappa-Zedek, RM Sanitair en een aantal gerespecteerde autodealers van bekende automerken gevestigd zijn. Het gebouw ligt tegen de A1, bij de afslag Deventer-Oost.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed te bereiken met eigen vervoer, op ca. 2 autominuten afstand van de snelweg A1 (Amsterdam – Hengelo). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Er is een busverbinding vanaf het bedrijvenpark naar het NS station Deventer. Het stadscentrum is binnen 10 autominuten te bereiken.

Oppervlaktes
2e verdieping ca. 195 m²
3e verdieping ca. 195 m²
Totaal ca. 390 m²

PARKEREN
Per bouwlaag kunnen 4 parkeerplaatsen worden bijgehuurd. Tevens bestaat de mogelijkheid om overdekt elektrisch te laden.

HUURPRIJS
€ 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimten worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief de volgende voorzieningen:
- Eigen pantry;
- Aanwezige systeemplafonds v.v. verlichting;
- Aanwezige vloerafwerking;
- Liftinstallatie;
- Dames en heren toiletten per verdieping;
- Kabelgoten met databekabeling;
- Airconditioning (3e verdieping).

BESTEMMINGSPLAN
"Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel C" met als enkelbestemming "Bedrijventerrein - categorie 4.2"

HUURTERMIJN
In overleg. Uitgangspunt is een 5-jarige huurovereenkomst die telkenmale met 5 jaren wordt verlengd.

ZEKERHEIDSTELLING
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaal betalingsverplichtingen.

OMZETBELASTING
Een met BTW belaste huurprijs is het uitgangspunt.

AANVAARDING
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit courante kantoorobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.