Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Moderne kantoorruimte op goede zichtlocatie!

Zoekt u moderne kantoorruimte op een goede zichtlocatie? Voor de verhuur bieden wij ca. 500 m² kantoorruimte aan, gelegen op de eerste verdieping aan de Maagdenburgstraat 14 te Deventer. Het betreft een tweetal zelfstandige kantoorvleugels van elk ca. 250 m². De kantoorvloeren zijn voor zien van eigen sanitaire voorzieningen, eigen pantry en airconditioning. Tot het totaal behoren 10 (5 per unit) eigen parkeerplaatsen (exclusief plaatsen voor gasten met laadpalen).

Het object bevindt zich op bedrijventerrein ''Handelspark de Weteringen'' waar meerdere grote ondernemingen en bekende ketens zijn gevestigd. Het geheel wordt gebruiksklaar opgeleverd.

LOCATIE
Gelegen op bedrijventerrein ''Handelspark de Weteringen'', het object is uitstekend te bereiken met de auto door de nabijheid van de A1 gelegen op slechts 2 autominuten afstand. voorzieningen van het openbaar vervoer zijn op slechts enkele minuten van het object verwijderd.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw kent een uitstekende bereikbaarheid door zijn ligging nabij de A1 en de aanwezigheid van het openbaar vervoer.

INDELING EN METRAGE
Unit 1: ca. 250 m² kantoorruimte + 5 parkeerplaatsen
Unit 2: ca. 250 m² kantoorruimte + 5 parkeerplaatsen
TOTAAL: ca. 500 m² op de 1e verdieping (geschakeld) alsmede 10 parkeerplaatsen.

PARKEREN
10 parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESTEMMING
Het perceel van de Maagdenburgstraat 14 ligt in het bestemmingsplan “Colmschate-Zuid”. De bestemming van het perceel is “Bedrijventerrein”. Milieu klasse 1 t/m 3.2

OPLEVERINGSNIVEAU:
- Airco per vertrek;
- Aanwezige moderne vloerafwerking;
- Aanwezige systeemplafonds v.v. ledverlichting;
- Aanwezige (glazen) scheidingswanden;
- Radiatoren;
- Glasvezel Internet;
- Brandalarm;
- 6 Laadpalen van 11 kwH tot 22 kwH;
- Camerabeveiliging;
- Zeer open en licht entree met brede trappen.

WAARBORGSOM
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

OMZETBELASTING
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

AANVAARDING
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit kantoorobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.