Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuw te realiseren bedrijfshal op bedrijventerrein "De Zegge VII"

Voor de verhuur bieden wij deze nog te realiseren bedrijfshal aan, met een oppervlakte van circa 1.000 m². Eventueel kan de hal worden gesplitst in 2 units van 485 m² en 515 m². Deze ruimte maakt deel uit van een nog te realiseren bedrijfscomplex aan de Lumenstraat, gelegen op het bedrijventerrein ''De Zegge VII'' te Raalte. De vrije hoogte van de hal is ca. 8 meter en beschikt over meerdere overheaddeuren. Omdat het nieuwbouw betreft kan de bedrijfsruimte worden opgeleverd conform wensen van de huurder.

Het betreffende perceel beschikt over een zeer ruime bestemming van bedrijvigheid t/m categorie 4.1. Daarom leent de locatie zich uitstekend voor licht tot zware productiebedrijven of lichte industrie. Daarnaast is productiegebonden detailhandel ook toegestaan op deze locatie.

De beoogde oplevering van het object staat gepland voor Q4 2024

OPLEVERNIVEAU
Het gehuurde wordt casco opgeleverd, inclusief:
- betonvloeren;
- meterkast met aansluitingen;
- 2 overheaddeuren;
- raampartij.

Het betreft een nieuwbouwobject. Afwerkings-/opleverniveau kan in overleg worden afgestemd.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand wordt gerealiseerd op een centrale plek op het bedrijventerrein "De Zegge VII" en ligt nabij een verbindingsweg met de doorgaande autoweg N35 Zwolle/Almelo en de N348 Deventer/autosnelweg A1 en is per (vracht)auto goed bereikbaar.

HUURPRIJS
€ 60,- per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Op het perceel is ruime eigen parkeergelegenheid.

WAARBORGSOM
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

OMZETBELASTING
Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt.

AANVAARDING
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!
De 3d impressie schetst een beeld van hoe het object mogelijk gerealiseerd zou kunnen worden.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.