Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Nieuw te realiseren bedrijfscomplex op bedrijventerrein "De Zegge VII"

Wilt u ondernemen op een nieuw en hoogwaardig bedrijventerrein, in een duurzaam gebouw? Voor de verhuur wordt dit flexibel in te delen en nog te realiseren bedrijfspand aangeboden. Het geheel is gelegen op een kavel van ca. 5.808 m² (na splitsing), op een goede locatie aan de Lumenstraat op het bedrijventerrein "De Zegge VII" in Raalte. Het gebouw zal bestaan uit ca. 3.250 m² bedrijfsruimte en 660 m² kantoorruimte. De mogelijkheid bestaat ook om de helft van het gebouw te huren. In dat geval ontstaan 2 units van ca. 1.625 m² bedrijfsruimte met ca. 330 m² kantoorruimte. Het gebouw beschikt over een vrije hoogte van ca. 8 meter en kan nog volledig naar uw wens worden gerealiseerd en afgebouwd!

Het betreffende perceel beschikt over een zeer ruime bestemming van bedrijvigheid t/m categorie 4.1. Daarom leent de locatie zich uitstekend voor licht tot zware productiebedrijven of lichte industrie. Daarnaast is productiegebonden detailhandel ook toegestaan op deze locatie.

Opleverniveau:
Het betreft in deze een nieuwbouwobject. Afwerkings-/opleverniveau worden in overleg met huurder afgestemd.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfspand wordt gerealiseerd op een centrale plek op het bedrijventerrein "De Zegge VII" en ligt nabij een verbindingsweg met de doorgaande autoweg N35 Zwolle/Almelo en de N348 Deventer/autosnelweg A1 en is per (vracht)auto goed bereikbaar.

Metrage en huurprijzen:
De indicatieve metrages zijn als volgt:

bedrijfsruimte: 3.250 m²
kantoorruimte: 660 m²
totaal: 3.910 m²

In geval van deelverhuur:
bedrijfsruimte: 1.625 m²
kantoorruimte: 330 m²
totaal: 1.955 m²

Huurprijs is afhankelijk van het opleverniveau.

Parkeren:
Op het perceel is ruime eigen parkeergelegenheid.

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Omzetbelasting:
Gezien de gewenste verbouwingen is een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!
De 3d impressie schetst een beeld van hoe het object mogelijk gerealiseerd zou kunnen worden.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.