Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Unieke kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Hengelo!

Voor de verhuur bieden wij deze unieke kantoorruimte aan in Het Levelsplein. De ruimte van ca. 380 m² met een vrije hoogte van ca. 7 meter leent zich uitstekend voor ondernemers die bijvoorbeeld kantoren willen combineren met een studio, creatieve ruimte, trainingsruimte of technische ruimte.

Deze kantoorruimte wordt volledig turn-key opgeleverd, inclusief vloerafwerking, glaswanden, entresolvloer, verlichting, plafondafwerking en een eigen pantry. Bovendien is de exacte uitvoering nog geheel naar wens van de huurder in te vullen. Momenteel is er een plan getekend met circa 30 werkplekken, 2 stiltewerkplekken, sociale ruimtes en een spreekruimte. Uiteraard kan dit op maat worden opgeleverd.

Als huurder binnen "Levelsplein" wordt u volledig ontzorgd. Uw moderne kantoorruimte bevindt zich in een hoogwaardige omgeving waarin u, onafhankelijk van hoe groot uw bedrijf is, gebruik kunt maken van het volledige aanbod van faciliteiten binnen "Levelsplein". Zo zijn er gezamenlijke spreekruimtes, vergaderruimtes, receptie en een business lounge café. Daarnaast maakt u onderdeel uit van het levendige zakelijke netwerk van huurders binnen Levelsplein!

LOCATIE
Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 500 meter van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen.

PERKEERGELEGENHEID
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De prijs bedraagt € 34,00 per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

Deze huurprijs is op basis van het omschreven opleveringsniveau in turn-key staat.

OPLEVERINGSNIVEAU
- vrije hoogte van 7 meter;
- constructie om materialen aan op te hangen;
- eigen pantry;
- representatieve entree met interactief ledscherm;
- aanwezige vloerbedekking;
- aanwezige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- topkoeling;
- databekabeling;
- alarm met beveiligingsronde door een beveiligingsbedrijf!;
- gezamenlijke kantine;
- toiletgroep per verdieping;
- glasvezelverbinding.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.