Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Technische kennis bundelen binnen TEC (Technologie en Educatie Campus) Twente!

Bent u actief in de kennisintensieve en technische sector? Dan is TEC bij uitstek dé locatie voor u! Ondernemers en educatieve instellingen binnen de technische branche kunnen hier hun krachten bundelen. Zo wordt er onderling kennis uitgewisseld, kunnen technische vraagstukken samen worden opgelost en is er een podium aanwezig waar interessante presentaties en lezingen worden gehouden!

Binnen dit concept zijn er verschillende ruimtes beschikbaar. Zo kunt u bedrijfsruimte, kantoorruimte of laboratoriumruimte huren (of een combinatie daarvan). Dit grootschalige bedrijfscomplex is gelegen op een kavel van totaal 41.070 m² groot. De bebouwing bestaat uit ca. 8.300 m² bedrijfsruimte en ca. 5.690 m² kantoorruimte.

Daarnaast biedt het object de mogelijkheid om ca. 2.720 m² traditionele bedrijfsruimte te huren die gelegen is aan de achterzijde van het object. Tevens zijn er nog diverse creatieve ruimtes beschikbaar. Het object beschikt over een grote kantine ten behoeve van gezamenlijk gebruik, een 10 kVA stroomaansluiting en zonnepanelen (goed voor een vermogen van 1 MW). Tevens is het complex voorzien van een WKO-systeem. Deze voorzieningen maken dat gebruikers met een grote energiebehoefte hier terecht kunnen en zich tegelijkertijd op een duurzame wijze kunnen vestigen.

Tot het geheel behoren 130 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is nog ruimte voor uitbreiding tot wel 7.500 m² bebouwing aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Op zeer centrale locatie nabij het centrum en station van Almelo en het Indiëterrein. Optimaal bereikbaar via de A1 of A35 of N36 én richting Duitsland. Kortom een strategische plek in Twente!

BESTEMMINGSPLAN
"Noord Turfkade" met als enkelbestemming Bedrijf t/m categorie 3.2.

INDELING EN METRAGE
Bedrijfsruimte: tot ca. 2.720 m²
Kantoor-/labruimte: tot ca. 4.025 m²
Verschillende creatieve ruimtes vanaf ca. 50 m²

Tevens bestaat de mogelijkheid om buitenterrein te gebruiken voor verschillende toepassingen.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 130 parkeerplaatsen gesitueerd.

HUURPRIJZEN
Bedrijfsruimte: vanaf € 40,- per m² per jaar
kantoor-/labruimte: vanaf € 70,- per m² per jaar

Dit betreft de huurprijs in huidige staat. Bij een turn-key oplevering is deze prijs afhankelijk van het door huurder gewenste opleverniveau.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object kan zowel in huidige staat als turn-key worden opgeleverd. Het exacte opleveringsniveau wordt in goed overleg afgestemd.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij verhuur is het uitgangspunt dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.