Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Kantoorruimte op een locatie met veel traffic!

Wilt u zicht vestigen op een herkenbare en goed bereikbare locatie in Oldenzaal? Voor de verhuur is ca. 420 m² kantoorruimte beschikbaar aan de Woonboulevard van Oldenzaal. Deze kantoorruimte beschikt over eigen pantry en sanitair. Bovendien kan er aan de voorzijde, voor de deur, worden geparkeerd. De ruimte beschikt reeds over een kamerindeling en plafond- en vloerafwerking. Eventueel kan de ruimte ook turn-key worden gehuurd.

Tevens beschikt deze locatie over een volumineuze detailhandelsbestemming. Daarom kan de ruimte ook voor deze doeleinden worden benut.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zeer goed te noemen door de ligging nabij de Rijkssnelweg A1 richting Amsterdam en Duitsland en het NS station. Bovendien is het centrum ven Oldenzaal binnen 10 autominuten te bereiken.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is ca. 420 m² kantoorruimte beschikbaar. Tevens is er de mogelijkheid, om al-dan-niet in combinatie, showroomruimte te huren.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijventerrein De Eekte-Hazewinkel en heeft de enkelbestemming bedrijf tot en met categorie 4.1 met functieaanduiding detailhandel volumineus.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op het voorgelegen parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat inclusief onderstaande voorzieningen:
- aanwezige systeemplafonds v.v. verlichting;
- aanwezige scheidingswanden;
- aanwezige vloerbedekking;
- eigen pantry;
- eigen sanitair.

HUURPRIJS
€ 80,- per m² per jaar jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, conform het ROZ-model huurovereenkomst Kantoorruimte.

ZEKERHEIDSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING:
Per direct mogelijk.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.