Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Grootschalige showroom op Woonboulevard Oldenzaal (volumineuze detailhandel)!

Zoekt u een grootschalige showroom voor de verkoop van volumineuze producten? Op deze locatie met veel traffic is dit mogelijk! Deze unit is voorzien van ruimte parkeergelegenheid aan de voorzijde. De Woonboulevard is 7 dagen per week geopend!

Deze Woonboulevard bestaat al meer dan 80 jaar en kent een zeer grote naam in Oost Nederland. Er zijn onder andere vestigingen van Montel, Van Gils, Profijt, Pronto, Trendhopper, Superkeukens en Leen Bakker aanwezig. De Woonboulevard bestaat uit een oostelijk en westelijk deel die door middel van een loopbrug over de Eektestraat met elkaar zijn verbonden.

De woonbranche Oldenzaal (Woonboulevard en de overige woonwinkels samen) heeft een zeer groot verzorgingsgebied: bezoekers komen niet alleen uit de wijde regio, maar voor sommige concepten uit het gehele land. De kracht ligt voornamelijk in het grote en onderscheidende aanbod, met diverse stijlen, in het hoog-, midden- en laagsegment. Naast Nederland trekt het wooncluster veel Duitse bezoekers, die het gebied eenvoudig kunnen bereiken via de A1.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zeer goed te noemen door de ligging nabij de Rijkssnelweg A1 richting Amsterdam en Duitsland en het NS station.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is ca. 3.000 m² showroom beschikbaar.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijventerrein De Eekte-Hazewinkel en heeft de enkelbestemming bedrijf tot en met categorie 4.1 met functieaanduiding detailhandel volumineus.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de west- en oostzijde van de woonboulevard.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd.

HUURPRIJS
€ 65,- per m² per jaar jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, conform het ROZ-model huurovereenkomst Kantoorruimte.

ZEKERHEIDSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.