Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Interessante beleggingscombinatie van winkels met bovenwoning!

Bent u op zoek naar een gespreide beleggingspropositie in Enschede? Voor de verkoop wordt dit volledig verhuurde beleggingsobject, bestaande uit een viertal winkelunits met een ruime bovenwoning aangeboden. De oppervlakten van de winkels variëren tussen circa 63 m² en 176 m² per stuk. De bovenwoning is circa 180 m² groot. Het geheel is gelegen op 2 kadastrale percelen, op een goede locatie nabij het centrum en het station van Glanerbrug.

HUUROPBRENGST
Op aanvraag beschikbaar.

INDELING EN OPPERVLAKTE
(winkel) Bentstraat 2 ca. 176 m²
(winkel) Kerkstraat 21 ca. 63 m²
(winkel) Kerkstraat 23 ca. 82 m²
(winkel) Kerkstraat 25 ca. 68 m²
(woning) Kerkstraat 25A ca. 180 m²
TOTAAL ca. 569 m²

VRAAGPRIJS
Op aanvraag beschikbaar.

LOCATIE
Dit beleggingsobject bevindt zich aan de Kerkstraat en Bentstraat, die doorlopen naar de Gronausestraat, de belangrijkste winkelstraat en verkeersader van Glanerbrug. Deze straat vormt een directe verbinding vanuit Duitsland naar het stadscentrum van Enschede.

OMSCHRIJVING
De verhuurde winkels zijn allen op de begane grond gelegen en beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. De huurders zijn: een kringloopwinkel, een damesmodewinkel, een kinderkledingwinkel en een cadeauwinkel. De woning is op de verdieping gelegen.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar. Het treinstation en de bushalte zijn beiden op ca. 5 minuten loopafstand gelegen. Vanaf de Kerkstraat en Bentstraat is de A35 met ca. 8 autominuten te bereiken.

KADASTER
Gemeente Lonneker, Sectie E, nummers 4877 en 5705.

BESTEMMINGSPLAN
''Glanerbrug 2010'', met als enkelbestemming gemengd -2.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERING
In de huidige staat “as is, where is”, onder bezwaar van huur.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze belegginspropositie!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.