Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Beleggingspropositie met ontwikkelpotentie!

Voor de verkoop bieden wij dit verhuurde bedrijfsobject, gelegen aan de Kampstraat 36 te Geleen aan. Het object is momenteel verhuurd aan één eindgebruiker. De bedrijfsruimte is circa 1.345 m² groot en is gelegen op een zeer ruime kavel van ca. 6.878 m². Aan de achterzijde bevindt zich de bedrijfshal met overkapping. Een kantoor met kantine is aan de voorzijde gelegen. Het geheel wordt ontsloten aan de Kampstraat. Tevens bevindt zich aan de achterzijde nog een kavel van ca. 825 m² met een woonbestemming welke grenst aan de Burgemeester Lemmenstraat. Deze kavel leent zich bij uitstek voor de ontwikkeling van woningbouw.

Huursituatie:
Het object is (exclusief woningbouwkavel) verhuurd tot en met 30 april 2026, waarna deze behoudens opzegging zal worden verlengd met 5 jaren. Bij nadere interesse kan aanvullende informatie hieromtrent worden verstrekt.

Locatie:
Het object is gelegen in de nabijheid van industrieterrein Chemelot, kantoorgebouwen en overige bedrijvigheid. Chemelot is een industriecomplex voor de chemische industrie. De laatste jaren ontwikkelt het gebied zich steeds meer van een traditioneel industrieterrein naar een campus voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten.

Bereikbaarheid:
De locatie is gunstig gesitueerd t.o.v. uitvalswegen naar de Bergerweg (Sittard en snelweg A2) alsmede de Westelijke Randweg richting Geleen. Het centrum van Geleen is te bereiken binnen 3 autominuten.

Bestemming:
Het bestemmingsplan "Burgemeester Lemmensstraat e.o." geeft aan dat er Industrie en bedrijfsfuncties gevestigd kunnen worden op deze locatie. Op het achterterrein, dat uit komt op de Burgemeester Lemmensstraat, is een gedeelte van het perceel (ca. 825 m²) als 'wonen' bestemd.

Metrages:
Bebouwd oppervlak Circa 1.160 m²
Bedrijfsruimte Circa 755 m²
Kantoor Circa 410 m²
Woningbouw kavel Circa 825 m²

Parkeren:
Zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomst.

Vraagprijs
Op aanvraag.

Fiscaliteit:
Vóór verkoop kan de woningbouwkavel kadastraal worden gesplitst van het bedrijfsmatige gedeelte, teneinde de woningbouwkavel te vermeerderen met BTW te leveren.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Geleen
Sectie: G
Nummer: 4616

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.