Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Functionele bedrijfsruimte op goede locatie!

Op bedrijventerrein "Westerval Noord" is deze zeer functionele bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsruimte is ca 750 m² groot en beschikt over een kantoorruimte, een goede vrije hoogte, lichtstraat en gladde betonvloer.

Locatie:
Het object is uitstekend bereikbaar. Het object is gelegen nabij de Westerval, welke aansluiting geeft op de A35 en de N18. Op een loopafstand van circa 800 meter ligt bushalte Borstelweg met meerdere directe busverbindingen per uur, o.a. richting het Enschedese Centraal Station, Universiteit Twente, Wesselerbink, 't Zwering en bedrijventerreinen Marssteden en Het Havengebied.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein.

Metrage:
unit 1 ca. 150 m²
unit 2 ca. 600 m²

Huurprijs:
€ 40.000,-, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
Het object wordt (in huidige staat) opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen:
- verwarming middels heaters
- overheaddeur;
- betonvloer;
- inpandig kantoor;
- toilet;
- lichtstraat;
- pantry.

Bestemmingsplan:
'Havengebied Westerval Noord' met als bestemming 'Bedrijventerrein'. Het toegestane gebruik is bedrijven in de categorieën tot en met 3.2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, Sectie T, Nummer 584.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van onderhavig bedrijfsobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.