Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Moderne kantoorruimte op goede locatie!

Voor de verhuur bieden wij een kantoorkamer van circa 20 m² op de tweede verdieping aan van het kantoorpand ''Regge'' bij het Eeftink op het kantorenpark Zuiderval. Het pand is gelegen op een goede locatie op 5 autominuten van zowel de snelwegoprit, als het centrum van Enschede. Bovendien kent het pand een A-label, waarmee u zich duurzaam kunt vestigen!

Het huren van kantoorruimte kan hier voor € 575,- per maand, te vermeerderen met BTW, zonder verrassingen achteraf! Het gehuurde wordt hoogwaardig opgeleverd, inclusief medegebruik van algemene faciliteiten als sanitair, een pantry en parkeerplaatsen.

LOCATIE:
Het object is gelegen op het kantorenpark Zuiderval van de gemeente Enschede. Zuiderval verbindt de A35 met de binnenstad van Enschede. De locatie is een ideale uitvalsbasis voor eigen vervoer en openbaarvervoer.

BEREIKBAARHEID:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Op minder dan 1 kilometer bevindt zich de op-/afrit Enschede van de A35 gelegen. Daarnaast bevindt de bushalte op ruim 250 meter van het object, welke een directe verbinding heeft naar het Centraal station.

PARKEERGELEGENHEID:
Er is ruime parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers.

METRAGE EN HUURPRIJS:
Tweede verdieping:
- Kantoorruimte: circa 20 m²

Het gehuurde wordt aangeboden voor € 575,- per maand. De huurprijs is inclusief service- en facilitaire kosten, oftewel inclusief energielasten en wekelijkse schoonmaak! Dit betreft een vaste prijs, en wordt achteraf niet verrekend.

De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt in huidige staat opgeleverd. Het kantoorobject kent een uitstekend opleverniveau voorzien van luxe pantry, kantoren en sanitaire voorzieningen.

BESTEMMINGSPLAN:
“Bestemmingsplan Hogeland zuid, Varvik en Diekman” met als enkele bestemming kantoor.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Lonneker
Sectie: P
Nummer: 3097

AANVAARDING:
Per direct mogelijk.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken naar de mogelijkheden zijn van dit kantoorobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden..