Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Zelfstandige kantoor-/praktijkruimte op zichtlocatie!

Wilt u opvallen door te vestigen op een absolute zichtlocatie in een modern pand? Dan is dit uw kans! Voor de verhuur bieden wij deze zelfstandige kantoor- en praktijkruimte aan, in dit vrijstaand gezondheidscentrum (Gezondheidscentrum De Wester) op een goede zichtlocatie in Enschede.

De ruimte beschikt over eigen sanitair en een eigen voordeur en opgang. Daarnaast beschikt het object over ruime parkeergelegenheid. Het object is gelegen aan de entree van het Havengebied van Enschede. Tevens ligt het object direct aan de oprit van de Westerval, waar dagelijks duizenden passanten voorbij komen waardoor de zichtbaarheid en vindbaarheid zeer groot is.

Het object is voorzien van energielabel C. Voor de verhuur is de gehele verdieping beschikbaar. Doordat het object reeds is verhuurd aan verschillende gebruikers in de medische-/sport-/zorgsector, heeft dit een aantrekkende werking binnen deze branche. De ruimte is dan ook bij uitstek geschikt voor gebruikers in deze sector.

BESCHIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer zeer goed. Het object is bijna direct gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A35. Het centrum van Enschede ligt op circa 5 minuten rijafstand van het object. Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken, er is een bushalte op loopafstand gelegen.

PARKEREN
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Systeemplafonds v.v. verlichtingsarmaturen;
• Centrale entree met receptie;
• Eigen toegangsdeur en opgang;
• Eigen sanitair;
• Aanwezige vloerafwerking;
• Pantry.

BESTEMMINGSPLAN
"Havengebied - Westerval Noord".

HUURPRIJS
Kantoor-/praktijkruimte € 1.850,- per maand
Parkeren € 250,- per plaats per jaar

SERVICEKOSTEN
Een voorschotbedrag van € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSTELLING
Het uitgangspunt dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.