Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Kantoorpand op ultieme A1 zichtlocatie!

Voor de verkoop bieden wij het kantoorobject aan de Hazenweg 61 aan. Door de ligging aan de A1 heeft het object een perfecte zichtlocatie.

Algemeen:
Het betreft een kantoorgebouw op het kantorenpark Westermaat Noord van Hengelo. Het object heeft vier verdiepingen met een totale oppervlakte van circa 2.500 m² en ruime parkeergelegenheden. Het kantoorgebouw ligt op een ultieme zichtlocatie langs de Rijkssnelweg A1 in de directe nabijheid van Hotel Van der Valk.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Rijkssnelweg A1 (Richting Amsterdam en Berlijn) aan afrit 30 Hengelo, Borne. Het object heeft een duidelijke zichtlocatie van de A1 en is gesitueerd op het hoogwaardige kantorenpark Westermaat Noord. Het bedrijventerrein Westermaat Campus leent zich uitstekend voor vernieuwende bedrijvigheid, kennisintensieve of initiërende industrie en zakelijke dienstverlening.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op het kantorenpark ‘Westermaat’ en is uitstekend bereikbaar met eigen en vrachtvervoer, mede doordat het object direct gelegen is aan de op- en afrit van de A1. Het NS trein- en busstation is gesitueerd in het centrum van Hengelo op circa 5 minuten rijafstand. In de directe omgeving zijn meerdere bushaltes gelegen op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Op het eigen terrein bevinden zich circa 80 parkeerplaatsen.

Indeling en oppervlakte(en):
Begane grond Kantoorruimte 650 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte 680 m²
Tweede verdieping Kantoorruimte 680 m²
Derde verdieping Kantoorruimte 440 m²
Totaal 2.450 m²

De oppervlakten zijn gemeten uit een kopie bouwtekening en zijn derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Naar verwachting bestaat de mogelijkheid tot het bijbouwen van een bedrijfsruimte met een oppervlakte welke varieert tussen de 400 m² en 600 m². Dit dient nader onderzocht te worden in samenspraak met een architect.

Opleveringsniveau:
De verkoper heeft de kennis en expertise in huis om deze kantoorruimte af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de koper.

Wij denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen, die dit gebouw u kan bieden.

Indicatie opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- Warmtepompen in combinatie met zonnepanelen;
- Toiletgroepen per verdieping;
- Ruime entree v.v. receptie/balie;
- Mogelijkheid tot dakterras in combinatie met kantine-faciliteit;
- Moderne glazen scheidingswanden – conform wens huurder;
- Pvc vloeren en/of vloerbedekking;
- Parkachtige omgeving met eigen buitenmogelijkheid.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Bestemmingsplan:
“Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming bedrijventerrein – kantoor en functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hengelo (O)
Sectie Q
Nummer 1189

Zekerheidsstelling:
Bij koop een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.