Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Bent u op zoek naar turn-key kantoorruimte op een goede locatie in Hengelo?

Binnen "Levelsplein" is dit mogelijk. Hier zijn namelijk al hoogwaardig afgewerkte kantoorunits vanaf ca. 20 m² beschikbaar voor de verhuur beschikbaar. Bent u op zoek naar meer kantoorruimte? Geen probleem. Ook kan er tot ca. 750 m² aan traditionele kantoorruimte worden gehuurd! Groot of klein, flexibel of vast, voor iedere ondernemer is hier ruimte.

Als huurder binnen "Levelsplein" wordt u volledig ontzorgd. Uw moderne kantoorruimte bevindt zich in een hoogwaardige omgeving waarin u, onafhankelijk van hoe groot uw bedrijf is, gebruik kunt maken van het volledige aanbod van faciliteiten binnen "Levelsplein". Zo zijn er gezamenlijke spreekruimtes, vergaderruimtes, receptie en een business lounge café. Tevens kunt u lunchen in de lunchroom van de Broodbode op de begane grond. Daarnaast maakt u onderdeel uit van het levendige zakelijke netwerk van huurders binnen Levelsplein!

Algemeen:
Het object aan de Hazenweg 2 te Hengelo maakt onderdeel uit van het "Levelsplein". Het "Levelsplein" bestaat uit 3 moderne kantoorpanden die grenzen aan een gezamenlijk plein. Het Levelsplein biedt huisvesting voor een variatie van grote en kleine bedrijven. Door de centrale ligging in Hengelo en nabij de A1 is het object uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Locatie:
Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 500 meter van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De prijs bedraagt € 33,25 per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

Huurprijzen (prijzen zijn all-in exclusief BTW per maand):
Hazenweg 2:
unit 0.2 € 485,-
unit 0.3 € 485,-
unit 1.5 € 412,-
unit 2.3 € 535,-
unit 2.4 € 535,-
unit 2.11 € 625,-
unit 3.7 € 412,-
unit 3.8 € 535,-
unit 3.13 € 425,-
unit 3.14 € 375,-
Demmersweg 21-37:
Unit 0.1 € 905,-
Demmersweg 41-47
Unit 0.11 € 684,-
Unit 1.7 € 412,-
Unit 1.8 € 535,-

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• glasvezel aansluiting
• CV (gas) installatie met individueel regelbare radiatoren
• luchtbehandeling
• elektrische installatie inclusief wand-/plintgoten
• representatieve entree met receptie
• lift
• zonwering
• systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen
• pantry per etage
• luxe afgewerkte sanitaire ruimten per etage
• scheidingswanden
• moderne vloerafwerking
• alarminstallatie
• de begane grond is geheel nieuw ingericht als business lounge en café.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.