Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Turn-key kantoorruimte met gaaf uitzicht!

Binnen het kantorencomplex Levelsplein in Hengelo is momenteel een unieke kantoorvloer beschikbaar. op de vierde verdieping van ca. 355 m². Dit is de hoogste verdieping met een mooi uitzicht en rondom een dakterras! Daarnaast zijn er een aantal turn-key kantoorruimtes beschikbaar vanaf 25 m². Op het Levelsplein zijn diverse mogelijkheden voor huurders. Op de begane grond is bijvoorbeeld de Broodbode gevestigd! Er zijn ruime parkeervoorzieningen op het achtergelegen parkeerterrein.

Algemeen:
Het object aan de Demmersweg 21 te Hengelo bevindt zich aan het Levelsplein. Het Levelsplein bestaat uit 3 moderne kantoorpanden die grenzen aan een gezamenlijk plein. Het Levelsplein biedt huisvesting voor een variatie van grote en kleine bedrijven. Door de centrale ligging in Hengelo en nabij de A1 is het object uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

Locatie:
Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 500 meter van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De prijs bedraagt € 33,25 per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

Metrages en huurprijzen (prijzen zijn all-in exclusief BTW per maand):
4e verdieping circa 355 m² € 5.955,-
kantoorunits vanaf € 453,-

Opleveringsniveau:
- Representatieve entree;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Topkoeling;
- Databekabeling;
- Alarm;
- Lift;
- CV (gas) installatie met radiatoren;
- Pantry;
- Toiletgroep;
- Glasvezelverbinding.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.