Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Moderne kantoorruimte op zichtlocatie!

In het object, gelegen op het Kennispark Twente, is circa 120 m² kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimtes zijn voorzien van een moderne afwerking en een turn-key opleveringsnivea. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het pand beschikt over energielabel A!

Graag bespreken wij met u de huurmogelijkheden van dit pand.

Locatie:
Het object is gelegen op het Kennispark Twente. Hier op het Kennispark Twente bundelen ondernemers, overheid en kennisinstellingen hun krachten om potentie van het gebied nog beter te kunnen benutten en het Kennispark internationaal nog meer op de kaart te zetten. Kennispark Twente zijn vele 'High-Tech' bedrijven gevestigd. Het park heeft een nauwe verbintenis met de UT-Twente.

Bereikbaarheid:
Het Kennispark heeft een uitstekende bereikbaarheid per eigen en openbaarvervoer. Het object is op enkele autominuten van de rijkswegen gelegen. Tevens is het strategisch tussen Enschede en Hengelo gelegen. Het Station Enschede Kennispark bevindt zich op loopafstand van het object.

Parkeren:
Tot het object behoren 20 parkeerplaatsen. Pro rato worden de parkeerplaatsen verdeeld.

Metrage:
Tweede verdieping:
- circa 120 m²

Huurprijzen:
Kantoor: € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren: € 350,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleverniveau:
Het object wordt opgeleverd in huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- (aanwezige) Vloerbedekking;
- Pantry per verdieping;
- Sanitair per verdieping;
- Lift.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, sectie S, nummer 3482.

Zekerheidsstelling:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.