Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Centrale beleggingspropositie te koop, appartementencomplex bestaande uit 9 verhuurde appartementen!

Voor de verkoop bieden wij dit volledig verhuurde appartementencomplex, bestaande uit 9 wooneenheden aan. De appartementen zijn verdeeld over 3 bouwlagen en lopen uiteen van 45 m² tot 120 m² per eenheid. Het object is oorspronkelijk gebouwd in 1928 en toont ook nog karakteristieke kenmerken. In 1992 is het pand getransformeerd tot een appartementencomplex. Omdat het complex verhuurd is aan 9 huurders, is het leegstandsrisico zeer laag. Het complex is gelegen op een goede locatie nabij het stadscentrum, het Volkspark en Hogeschool Saxion in Enschede. Dit maakt de locatie aantrekkelijk voor starters en studenten. Het complex beschikt over een berging voor alle huurders op de begane grond.

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige en goed-gespreide belegging in een groeiende stad? Dan is dit uw kans.

Totale huuropbrengst:
Op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
Het object is gelegen in de wijk Horstlanden-Stadsweide aan het Centrum van Enschede. Dit is een populaire woonwijk welke gelegen is nabij het Volkspark.

Bereikbaarheid:
Het object heeft een goede bereikbaarheid met zowel openbaar als eigen vervoer.

Kadaster:
Gemeente Enschede, sectie G, nummer 2707.

Bestemmingsplan:
"Horstlanden-Veldkamp 2010", met als enkelbestemming 'Wonen'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.