Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Moderne duurzame kantoorruimte nabij het centrum van Oldenzaal!

Ondernemen op een centrale locatie in Oldenzaal, in een modern, duurzaam en zelfstandig kantoorpand? Hier kan het! Het kantoorpand van in totaal ca. 620 m² vloeroppervlakte, verdeeld over 2 bouwlagen met zeer ruime eigen parkeergelegenheid, wordt volledig gerevitaliseerd. U heeft als huurder daarom de mogelijkheid om het object volledig turn-key, en in eigen huisstijl te betrekken/huren.

Door de zelfstandigheid van het object is het voeren van reclame-uitingen zeer goed mogelijk. Daarnaast is de Berkstraat een van de drukste toegangswegen tot het hart van Oldenzaal waardoor u goed zichtbaar bent. Anderzijds is de oprit naar de snelweg binnen enkele autominuten te bereiken en ligt het gezellige centrum van Oldenzaal op nabije afstand.

LOCATIE:
Het kantoorpand is gelegen op een fraaie zichtlocatie aan de rand van de bebouwde kom en aan een hoofdweg richting het gezellige centrum van Oldenzaal, welke op loopafstand te bereiken is.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van het object is zeer goed met zowel openbaar als eigen vervoer. De Rijksweg A1 richting Amsterdam en Duitsland is via de provinciale rondweg snel, in enkele autominuten bereikbaar. Daarnaast liggen er een bushalte en het NS-station Oldenzaal in de directe nabijheid.

PARKEREN:
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Daarnaast zijn er ruime parkeergelegenheden in de directe omgeving.

METRAGE:
ca. 620 m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

HUURPRIJS:
€ 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW in huidige staat.

OPLEVERNIVEAU:
Het kantoorgebouw wordt casco aangeboden waarbij het afwerkingsniveau en opleveringsniveau in overleg tussen verhuurder en huurder nader kan worden afgestemd hetgeen een huurprijs verhogend effect zal hebben.

DUURZAAMHEID:
Het object wordt compleet gasloos en duurzaam opgeleverd. Hierdoor heeft de huurder aanmerkelijk lagere energielasten.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Oldenzaal, sectie D, nummer 1252

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom ter grootte van 1 bruto kwartaalverplichting.

AANVAARDING:
In overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.