Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

LET OP: het object is gelegen nét over de grens bij de Lutte, in Bad Bentheim (Duitsland).

Voor de verkoop bieden wij dit grootschalige bedrijfsobject, gelegen aan de Wienerstraße 37 in Bad Bentheim aan als beleggingsobject. Het object beschikt in totaal over ca. 3.895 m² bedrijfsruimte en is gelegen op een ruime kavel van ca. 10.000 m². Het object is op 3 minuten afstand vanaf de Autobahn A30 gelegen en beschikt over 4 laadkuilen welke zijn voorzien van levelers. Tevens is het object gelegen op 4,5 uur reistijd met de vrachtwagen vanaf de haven van Rotterdam. Het gebouw is in 2007 gerealiseerd en verkeert in zeer nette staat.

Bent u een belegger die op zoek is naar een logistiek object? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen!

Huurgegevens:
Het gehele complex is vanaf 1 mei 2023 voor tien jaar verhuurd aan een Nederlands gerenommeerd bedrijf op basis van een ROZ huurovereenkomst. De kosten voor onderhoud, verzekeringen en verbruik elektriciteit komen voor rekening van huurder. De vraagprijs is gebaseerd op een BAR van 5% k.k.

Locatie:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein waar verscheidene maak- en opslagbedrijven gevestigd zijn en is gelegen op nabije afstand van de grens met Nederland.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het object is gelegen aan de Autobahn A30 welke direct in verbinding staat met de A1 waardoor Enschede, Hengelo en Almelo binnen 30 minuten te bereiken zijn vanaf het object. De bushalte met verbinding naar het centrum Bad Bentheim bevindt zich direct voor het object.
Binnen 4,5 uur is de haven van Rotterdam te bereiken (gunstig i.v.m. de rijtijdenwet). Binnen 3,5 uur is de haven van Hamburg te bereiken.

Indeling en oppervlakte(en):
- Hal 1 : 1.453 m²
- Hal 2 : 1.469 m²
- Hal 3 : 833 m²
- kantoorruimte: 140 m²

Totaal 3.895 m²

De totale oppervlakte van het perceel bedraagt circa 10.000 m².
De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief.

Voorzieningen:
- 7 elektrische overheaddeuren;
- 4 laadkuilen welke zijn voorzien van levelers;
- vrije hoogte van 6 tot 8 meter;
- krachtstroomaansluiting;
- Ecotax-installatie t.b.v. het hekwerk;
- gladde betonvloeren;
- brandscheidende wanden v.v brandbeveiligingspoorten;
- rookdetectiesysteem;
- verlichting;
- volledige dak voorzien van dakkoepels;
- zeer ruim en verhard buitenterrein (middels betonklinkers);
- kantoorruimte met kantine;
- sanitaire voorzieningen.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze bedrijfsruimte!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.