Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Modern kantoorpand gelegen op prominente zichtlocatie!

Voor de verkoop bieden wij dit moderne kantoorgebouw aan met een courant metrage van ca. 1.340 m² groot, verdeeld over 2 bouwlagen. Het pand heeft een centraal gesitueerde entreehal met trappenhuis en vide aan weerszijden kantoorvleugels. In 2021 is de dakbedekking vervangen. Het pand bevindt zich dan ook in een goede staat van onderhoud. Het betreft een zeer duurzaam pand, voorzien van energielabel A.

Totale huuropbrengst:
Het object wordt voor een korte periode terug gehuurd door de huidige gebruiker. Huidige huuropbrengst is op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
Het kantoorgebouw ligt op zichtlocatie vanaf de Burgemeester Zuidwijklaan. De afstand tot het spoorwegstation Raalte is circa 2 kilometer.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per eigen en openbaar vervoer is goed.

Kadaster:
Gemeente Raalte, sectie A, nummer 5711.

Bestemmingsplan:
Salland I, bestemming 'Kantoor'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs en huurprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.