Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Multifunctionele en moderne bedrijfsruimte te huur!

Algemeen:
Voor de verhuur bieden wij deze multifunctionele bedrijfsruimte met moderne kantoorruimte aan. De betreffende ruimte beschikt over ca. 1.250 m² bedrijfshal en 795 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Daarnaast is er overdekte buitenopslag van ca. 750 m² aanwezig. De hal kent een courante vrije hoogte van ca. 8 meter. De kantoorruimte is hoogwaardig afgewerkt. De beschikbare ruimte is naar verwachting per Q3/Q4 van 2023 beschikbaar.

Koop:
Bent u een eindgebruiker of belegger, en bent u geïnteresseerd in de koop van het gehele object? Neem dan contact met ons op. Het object is namelijk ook beschikbaar voor verkoop.

De te huur staande ruimte maakt onderdeel uit van het volledige complex, bestaande uit totaal ca. 4.720 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte. Momenteel is de overige ruimte verhuurd aan een tweetal partijen. Het object beschikt over een zeer ruim buitenterrein, diverse kraanbanen (5 TON) v.v. kranen, een 400 KVa trafo en diverse overheaddeuren.

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op een goed locatie op bedrijventerrein "Hazewinkel Zuid-West" in Oldenzaal met een goede ontsluiting, op steenworp afstand gelegen van de rijksweg A1. Het is een gemengd bedrijventerrein met zowel industriële als groothandelsbedrijven.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per eigen vervoer alsmede vrachtvervoer is uitstekend door de ligging direct nabij de Rijkssnelweg A1 richting Amsterdam en Duitsland. Ook lokale uitvalswegen naar omliggende plaatsen zijn direct en goed bereikbaar.

Oppervlakte:
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 2.795 m² bedrijfsruimte is als volgt onderverdeeld:
- Bedrijfshal: 1.250 m²
- Kantoorruimte: 795 m²
- Overkapping: 750 m² (gedeeld gebruik met naastgelegen huurder).

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:
Het object is o.a. voorzien van:

Bedrijfsruimte:
- 5 Tons Kraanbanen (1.500 tot 5.000 kg) v.v. kranen;
- 400 kva trafo;
- 3 overheaddeuren;
- Douche, was- en toiletruimte;
- Verwarming;
- Vloercoating;
- Vrije hoogte van ca. 8 meter.

Kantoren:
- Systeemplafonds v.v. verlichtingsarmaturen;
- Glasvezel;
- Airco;
- VRF-systeem;
- Brandmeldinstallatie;
- Alarminstallatie;
- Pantry;
- Receptie;
- Databekabeling (CAT-6).

Buitenterrein:
- Omheind en deels verhard;
- Elektrische schuifpoorten;
- Ruime overkapping.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan "Hazewinkel West" met als basisbestemming "Bedrijventerrein". De functieaanduiding van de locatie betreft bedrijven tot en met categorie 4.2.

Koopprijs:
Prijs op aanvraag.

Huurprijs:
De huurprijs van het object bedraagt € 165.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Betaling per maand vooruit.

Aanvaarding:
In overleg, de aangeboden bedrijfsruimte is naar verwachting per Q3/Q4 2023 voor de verhuur beschikbaar.

Huurtermijn:
In overleg, nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling:
Bij verhuur: uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.
Bij verkoop: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van onderhavig bedrijfsobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.