Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw op prominente zichtlokatie!

Het moderne kantoorgebouw is gebouwd in 2000 en is ca. 1.145 m² groot, verdeeld over drie bouwlagen, waarvan de eerste twee uit kantoorruimtes bestaan en de derde bouwlaag wordt gebruikt als kantine. Aan het object is het zeer duurzame energielabel A toegekend.

Totale huuropbrengst:
Het object wordt voor een korte periode terug gehuurd door de huidige gebruiker. Huidige huuropbrengst is op aanvraag beschikbaar.

Locatie:
Het object is gelegen op een prominente zichtlocatie op het kruispunt van de Winterswijkseweg en de Oude Wintersewijkseweg. Reclame-uitingen zijn hier zeer goed mogelijk.

Bereikbaarheid:
Het object heeft een goede bereikbaarheid met zowel openbaar als eigen vervoer.

Kadaster:
Gemeente Groenlo, sectie A, nummer 6136.

Bestemmingsplan:
"Oost Gelre", met als enkelbestemming 'Kantoren'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs en huurprijs:
Beschikbaar op aanvraag.

Oplevering:
In de huidige staat “as is, where is”, op basis van de lopende huurovereenkomsten.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit object!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.