Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Kantoorruimtes beschikbaar in het karakteristieke kantoorgebouw aan de Welbergweg 50-54 te Hengelo!

De kantoorunits worden hoogwaardig opgeleverd conform de wensen van de huurder. Het object is gelegen op de Westermaat welke uitermate gunstig gelegen is ten opzichte van de snelwegen A1 en A35. Bij het object is een ruim parkeerterrein met maar liefst 40 parkeerplaatsen!

Algemeen:
Het object is gelegen aan de Welbergweg 50 van Hengelo. Aan de achterzijde van het kantoorgebouw bevindt zich de Europalaan, waardoor het gebouw uitstekend zichtbaar is. Het gebouw beschikt daarnaast over circa 40 parkeerplekken op eigen parkeerterrein.

Locatie:
Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaarvervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 1 kilometer van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.1

Metrages en huurprijs:
- Tweede verdieping circa 300 m²;
- Derde verdieping circa 275 m².

Huurprijs is afhankelijk van gewenste oppervlakte in combinatie gewenst opleveringsniveau.

Combineren is uiteraard mogelijk. Afwijkende metrages zijn bespreekbaar evenals het opleverniveau.
De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief;

Opleveringsniveau:

– Vloerbedekking;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming middels cv-ketel gekoppeld aan radiatoren;
– Sanitaire voorzieningen;
– Pantry;
– Topkoeling;
– Kabelgoten;
– Zonnescreens buitenzijde;
– Lift.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke kantoorobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.