Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Moderne en duurzame kantoorruimte met dakterras beschikbaar!

Voor de verhuur is ca. 600 m² kantoorruimte verdeelde over de 2e en 3e verdieping beschikbaar. Het object is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein Westermaat. De kantoorruimte kent een zeer modern en hoogwaardig afwerkingsniveau en beschikt over een dakterras met fantastisch uitzicht!

Heeft u minder ruimte nodig? Geen punt, al vanaf 125 m² kunnen hier zelfstandige kantoorruimtes worden gehuurd!

Algemeen:
Het object is gelegen aan de Welbergweg 50 van Hengelo. Aan de achterzijde van het kantoorgebouw bevindt zich de Europalaan, waardoor het gebouw uitstekend zichtbaar is. Het gebouw beschikt daarnaast over circa 40 parkeerplekken op eigen parkeerterrein.

Locatie:
Het object ligt op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1. Het park heeft een mooie, groene uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaarvervoer. De op-/afrit Hengelo van de A1 ligt op minder dan 500 meter van het object. Op 6 minuten loopafstand bevindt zich de bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station van Hengelo waar u binnen 10 minuten met het openbaar vervoer kunt komen.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan: 'Bedrijventerrein Westermaat' met enkele bestemming Bedrijventerrein - Kantoor met functieaanduiding tot en met categorie 3.1

Metrages en huurprijs:
- Tweede verdieping circa 300 m²;
- Derde verdieping circa 300 m².

Opleveringsniveau:
– Vloerbedekking;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming middels cv-ketel gekoppeld aan radiatoren;
– Sanitaire voorzieningen;
– Pantry;
– Topkoeling;
– Kabelgoten;
– Zonnescreens buitenzijde;
– Lift.

Huurprijs:
€ 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling:
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van dit karakteristieke kantoorobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.