Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Ruim bedrijfspand op een zeer centrale locatie in Enschede!

Voor de verhuur en verkoop bieden dit ruime en centraal gelegen bedrijfsobject aan. Het betreft een vrijstaand bedrijfsobject bestaande uit een tweetal units. Het object is oorspronkelijk in de jaren 30 gebouwd als confectieatelier en is gelegen op een perceel van 1.738 m². De recent opgeknapte voorgevel toont de karakteristieke kenmerken die verwijzen naar het textielverleden. Het onderhavige object leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld stadsdistributie-bedrijven, een magazijn of als opslagloods met kantoorruimte. Daarnaast betreft het een interessante toekomstbestendige beleggingspropositie door de mogelijkheid tot de ontwikkeling van meerdere wooneenheden.

De totale grootte van het object bedraagt ca. 2.615 m² vloeroppervlakte. Dit metrage is verdeeld over 2 units, namelijk één unit van ca. 1.510 m² en één unit van ca. 1.105 m². Het object kent een courante verhouding tussen kantoor/verblijfsruimte en bedrijfsruimte en is gelegen op een goede en centrale locatie in Enschede. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is ca. 3,50 meter en de bedrijfsruimtes beschikken beiden over een elektrisch bedienbare overheaddeur en meerdere lichtstraten. De bedrijfsruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De bedrijfsruimte op de verdieping kan worden benut door middel van een transportlift en een laad-gat in de verdiepingsvloer.

Locatie:
Het object is gelegen op een goede locatie in de woonwijk Richtersbleek/Twekkelerveld. De omgeving kenmerkt zich door voornamelijk bewoning maar ook door de aanwezigheid van bedrijvigheid.

Bereikbaarheid:
De locatie is op ca. 5 autominuten afstand van de op- en afritten van de A35 en op ca. 10 autominuten afstand van het centrum van Enschede.

Parkeren:
In de directe omgeving bevindt zich voldoende openbare parkeergelegenheid.

Metrages:
UNIT 1 (Tubantiastraat 108)
- Bedrijfsruimte begane grond ca. 600 m²
- Kantoorruimte ca. 210 m²
- Bedrijfsruimte 1e verdieping ca. 700 m²
- TOTAAL ca. 1.510 m²

UNIT 2 (Tubantiastraat 108a)
- Bedrijfsruimte begane grond ca. 625 m²
- Bedrijfsruimte 1e verdieping ca. 480 m²
- TOTAAL ca. 1.105 m²

De ruimte is zowel als geheel, als separaat te huur.

Huurprijzen:
UNIT 1 (Tubantiastraat 108): € 3.500,- per maand.
UNIT 2 (Tubantiastraat 108a): € 2.500,- per maand.
Gehele object: € 70.000,- per jaar.

Koopprijs:
€ 780.000,- k.k.

Opleveringsniveau:
Het object wordt (in huidige staat) opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen:
Bedrijfsruimte:
• Betonvloeren;
• Elektrisch bedienbare overheaddeuren;
• Sanitaire voorzieningen;
• Vrije hoogte van ca. 3,50 meter;
• Krachtstroom;
• Lichtstraten;
• Goederenliften.

Kantoorruimte:
• Verlichtingsarmaturen;
• Tegelvloeren;
• Sanitaire voorzieningen;
• Opgeknapte karakteristieke voorgevel.

Bestemmingsplan:
"Twekkelerveld 2005" met als bestemming 'Bedrijven' tot en met categorie 2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Enschede, sectie I, nummer 1493.

Zekerheidsstelling:
Bij verhuur: uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één bruto kwartaalverplichting.
Bij verkoop: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten aan de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Per direct.

Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn van onderhavig bedrijfsobject!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.