Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Omschrijving

Het Kennispark is in beweging! Beweegt u mee?

Voor de verhuur bieden wij deze hoogwaardige kantoorruimte op de tweede verdieping aan op het populaire Kennispark van Enschede. De kantoorruimtes zijn in uitstekende staat en voorzien van alle gemakken. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de presentatie- en vergaderruimte op de eerste verdieping.

Graag bespreken wij met u de huurmogelijkheden van dit pand!

Locatie:
Het object is gelegen aan het innovatiepad op het populaire Kennispark waar ruim 400 (hightech)bedrijven gevestigd zijn. Op Kennispark Twente bundelen ondernemers, overheid en kennisinstellingen hun krachten om de potentie van het gebied nog beter te benutten en Kennispark internationaal nog meer op de kaart te zetten.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Het kennispark is uitstekend ontsloten middels een goede verbinding met A35 en eigen NS station.

Parkeergelegenheid:
Tot het gehuurde behoren zeven parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein.
Ook is er een overdekte fietsenstalling.

Metrage en huurprijs:
Circa 300 m² VVO kantoorruimte en zeven parkeerplaatsen.
Het gehuurde wordt aangeboden voor € 3.500,- per maand.

Tevens is de mogelijkheid om per dagdeel op basis van beschikbaarheid een vergaderruimte op de eerste verdieping te huren.

De genoemde vierkante meters zijn berekend op basis van de beschikbare plattegronden en zijn indicatief.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige hoogwaardige turnkey staat opgeleverd. Het object heeft daarnaast ook de beschikking over glasvezel, alarmvoorziening en is reeds van het gas af.

Bestemmingsplan:
“Kennispark 13” met als enkele bestemming bedrijf in de categorieën 1 en 2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Lonneker
Sectie: S
Nummer: 3931

Waarborgsom:
In overleg, uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van één kwartaalverplichting.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.